Gigi Becali despre declaraţiile lui Borisov: "Am rămas blocat, nu-mi vine să cred"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre afirmaţiile preşedintelui bulgarilor de la ŢSKA Sofia, Dimitar Borisov, care a jignit jucătorii de culoare ai "roş-albaştrilor".

"E problema lui, nu mă interesează, nu am de împărţit nimic cu Borisov, să fie sănătos cu toate gunoaiele lui cu tot. Nu vreau să comentez treaba asta, aşa îmi trebuie dacă intru în astfel de treburi. Eu trebuia să îmi văd de treaba mea. Nu mai merg la retur...cum să merg acasă la un om care a făcut asemenea afirmaţii? Mai poţi să te duci acasă la el?! Eu am rămas blocat. Când ne mai certăm noi aici la noi e altceva, dar ca să ajungi la nivelul ăsta între ţări, între cluburi...nu-mi vine să cred", a spus Gigi Becali la GSP TV.

Preşedintele clubului ŢSKA Sofia, Dimitar Borisov, a lansat un atac virulent la adresa Stelei. Interviul bulgarului pentru site-ul sportal.bg se vrea o replică dată „atacurilor necontenite ale lui Gigi Becali şi a presei din România la adresa ŢSKA”.  CITIŢI AICI INTERVIUL!

Steaua a învins în tur pe ŢSKA  cu 2-0, cele două goluri fiind marcate de Galamaz şi Tatu. Returul de la Sofia se va disputa pe 25 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite