Gigi Becali ştie cum s-o oprească pe Dinamo în lupta pentru titlu - Revista presei sportitve

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre planurile lui Gigi Becali de a opri echipa Dinamo în lupta pentru titlu, posibila titularizare a lui Tiago pentru partida de la Braşov sau lipsa lui Olăroiu de la ultimul antrenament. Printre alte subiecte, Cornel Penescu, finanţatorul FC Argeş, a declarat că nu s-a uitat la meciul Dinamo-Pandurii, iar Fiţa Lovin parcurge zilnic câte 8-10 kilometri.

Gigi Becali ştie cum s-o oprească pe Dinamo în lupta pentru titlu şi a făcut deja un plan de luptă! "Nici eu nu pot să mai fac la Steaua acum ce am făcut în ultimii 5 ani!". "Încearcă Borcea să facă acum. Dacă ar fi după mintea lui, el face arbitrajele, el face blaturile, el le face pe toate. Nu este anul lui Dinamo. Poate să piardă cu o echipă, mai face un egal şi o batem noi în meciul direct şi gata titlul pentru Dinamo". "Dinamo are un avantaj mai mare, pentru că s-a văzut arbitrajul nostru şi s-a văzut arbitrajul lor", potrivit Sport.ro. "El cunoaşte toţi arbitrii, el rezolvă meciurile, asta e după mintea lui. Nici cu Pandurii nu cred că s-a vândut meciul pentru că anul acesta nu se vând meciuri", a spus Becali.

Marius Lăcătuş este tentat să-l titularizeze pe portughezul Tiago pentru partida de la Braşov, pentru că face şi faza defensivă. Marius Lăcătuş vrea să facă o schimbare majoră în primul "11" al Stelei, pentru partida de duminică de la Braşov. Dayro Moreno l-a nemulţumit pe tehnicianul roş-albaştrilor, dar şi pe patronul Gigi Becali, având o prestaţie ştearsă în partida de vineri seară, cu FC Vaslui, 1-1. În aceste condiţii, el are mari şanse să nu mai facă parte din echipa de bază pentru partida de sub Tâmpa. Locul acestuia va fi luat de Tiago, pentru faptul că portughezul face foarte bine şi faza defensivă,  iar Lăcătuş doreşte să betoneze axul central. Lacatuş: "Sint sigur ca Dayro va arata mai multe in viitor", scrie Gazeta Sporturilor.

În scandal cu oficialii arabi, Olăroiu a lipsit la ultimul antrenament al lui Al Hilal. Rădoi a fost prezent la antrenament, dar s-a pregătit separat după ce a acuzat dureri la picior. Olăroiu nu a fost prezent la antrenament, iar pe situl lui Al Hilal nu există informaţii care să motiveze absenţa antrenorului român. Antrenamentul a fost condus de secundul lui Cosmin Olăroiu, Cătălin Necula. Vice preşedintele lui Al Hilal, Prinţul Bander Bin Mohammed a făcut câteva declaraţii interesante ieri, legate de situaţia de la club, lăsând să se înţeagă faptul că ar putea renunţa la Olăroiu. "Fanii trebuie să treacă peste ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Supărarea nu o să ajute nici echipa, nici supoterii. Al Hilal trece acum prin câteva meciuri critice în diferite competiţii şi toată lumea ar trebui să fie acum alături de echipă", a declarat vice preşedintele lui Al Hilal, Prinţul Bander Bin Mohammed, citat de Sport.ro.

Cornel Penescu a declarat că nu s-a uitat la meciul Dinamo-Pandurii şi că nu îşi poate da cu părerea dacă meciul a fost sau nu cumpărat. "Nu ştiu ce a fost la Dinamo-Pandurii, nu mă interesează decât echipa mea. Eu sunt mai neavenit în fotbal, nu pot să-mi dau eu cu părerea. În plus, nici nu am văzut meciul, că eu eram supărat după înfrângerea pe care am suferit-o noi la Timişoara. Săptămâna viitoare vom juca noi cu Urziceni şi poate îi vom ajuta noi. Poate vine Cristi Borcea cu o valiză la noi. Glumesc, probabil acum nici nu mai au cu ce să umple valiza, poate să ne aducă butelii", potrivit Sport Total FM.

Şase foste campioane la semifond. Dintre ele, numai Fiţa Lovin parcurge zilnic câte 8-10 kilometri. Violeta Beclea-Szekely. Campioane olimpice, mondiale ş europene, crema atletismului românesc în probele de semifond. Cinci din cele şase s-au săturat de alergat. Fiţa Lovin, nu! E singura care îşi dedică zilnic o oră, o oră şi jumătate mişcării. "Încă sunt îndrăgostită de fugă!", recunoaşte Lovin. La 58 de ani, medaliata cu bronz olimpic la 800 de metri de la Los Angeles 1984 are un corp şi o condiţie fizică de invidiat. Este mai grea cu doar trei kilograme decât în urmă cu 30 de ani, când făcea performanţă. Şi acum alergă zilnic kilometri întregi, scrie Gazeta Sporturilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite