Gigi Becali: "Am bătut o echipă de doi lei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a declarat după victoria în faţa lui Ujpest, cu scorul de 2-0, că formaţia din Ghencea nu se ridică deocamdată la nivelul unei echipe dintr-un campionat puternic din Europa. Cu toate astea, patronul roş-albaştrilor i-a lăudat pe Surdu şi Bogdan Stancu, doi fotbalişti care au decis soarta primului meci cu ungurii.

"Am spus 2-0 pentru că nu e un rezultat exagerat ca 3,4-0. Nu am avut o sarcină uşoară, dar le-am dat goluri, chiar dacă ei au băgat autobaza în poartă. Eu nu îmi amintesc ca ungurii să fi avut măcar jumătate de ocazie. Cred că astăzi, cel mai mare câştig a fost descoperirea cuplului de atacanţi Surdu-Bogdan Stancu. Parcă şi Dumnezeu a vrut ca lucrurile să iasă aşa, prin eliminarea lui Kapetanos. Sînt supărat pe el că a fost eliminat, nu faci astfel de faze la 0-0".

"Nu mi-a plăcut că nu am atacat mai mult. Ăştia de la Ujpest formează o echipă bună pentru liga a II-a de la noi. Să nu ne îmbătăm cu apă rece, azi am întâlnit o echipă de 2 lei. La ora asta nu am putea să batem o echipă de calibru din Europa. Eu mă laud de obicei, dar acum nu am motive", a spus Gigi Becali la GSPTV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite