Gigel Bucur: "Va fi un meci special pentru noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul lui Kuban Krasnodar, Gigel Bucur, a acordat un interviu site-ului oficial al grupării din Rusia, în care vorbeşte despre adversara de astăzi a echipei sale, de la ora 20.00.

"Deşi partida este una amicală, meciul va fi extrem de dificil pentru Kuban. Steaua are o mentalitate ofensivă şi aglomerează extrem de bine la mijlocul terenului. Apărarea este foarte puternică, avînd jucători din naţionala României, dar şi străini experimentaţi. Chiar şi jucătorii veniţi de curînd sunt periculoşi, deoarece, pe lîngă calităţi, ei se vor bate pentru a obţine un loc în primul unsprezece", a spus Bucur, conform gsp.

"Steaua a fost primul club din România care a avut succes pe plan internaţional, de aceea este mereu în lumina reflectoarelor, chiar dacă joacă bine sau rău. Am jucat de multe ori împotriva lor în campionat, am şi înscris cîteva goluri în poarta Stelei. În orice caz, va fi un meci special pentru noi, o întîlnire dificilă, care ne va ajuta în vederea abordării noului sezon", a declarat Gigel Bucur pentru sursa menţionată".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite