FOTBAL: Gigel Bucur: "Va fi un adevărat infern la partida retur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gigel Bucur: "Va fi un adevărat infern la partida retur"
FOTBAL: Gigel Bucur: "Va fi un adevărat infern la partida retur"

Atacantul Gigel Bucur, autorul celor două goluri ale Timişoarei în remiza cu Şahtior Doneţk, a declarat, miercuri, că rezultatul obţinut este unul extraordinar, dar el şi coechipierii săi trebuie să rămâne concentraţi deoarece returul va fi mult mai greu.

"Meciul de la Timişoara va fi mult mai greu decât cel de aici. Cei de la Şahtior ne cunosc mult mai bine după acest meci şi îşi vor lua măsuri de precauţie. Va fi un adevărat infern la partida de săptămâna viitoare, vom juca să ne calificăm, să facem performanţă. Obiectivul nostru este să ne calificăm în grupele unei cupe europene, nu ne gândim la banii pe care îi vom primi, vrem doar să ajungem acolo", a spus Bucur.

Portarul Costel Pantilimon speră ca formaţia viola să repete şi la Timişoara jocul bun făcut miercuri în Ucraina. "Am obţinut un rezultat bun, am avut încredere în noi, e bine că am luat ceva dintr-un meci în deplasare. E o bucurie pentru toată lumea, ne-am dorit mult să facem un joc bun aici. Acum mai trebuie să realizăm acelaşi lucru şi la Timişoara", a spus goalkeeperul, completat de Artiom Karamian: "Nu trebuie să ne relaxăm pentru meciul retur, trebuie să dăm totul pentru calificare. Am luptat, iar norocul a fost şi de partea noastră. E bine că am făcut şi un egal, deşi puteam să câştigăm, dar acum trebuie să obţinem un rezultat bun la Timişoara".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite