Gică Popescu: „Ţin cu Galata!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Popescu: „Ţin cu Galata!“
Gică Popescu: „Ţin cu Galata!“

Fost jucător atât la Galatasaray, cât şi la Dinamo, ex-căpitanul naţionalei, Gică Popescu (foto), face o mărturisire-şoc: le va ţine pumnii strânşi turcilor, şi nu românilor, în meciul de joi, dintre echipa lui Rijkaard şi „câinii” lui Borcea.

„Baciul” nici nu are motive să-i susţină pe roş-albi, din moment ce dinamoviştii l-au acuzat, voalat, că ar fi intervenit pe lângă arbitrul spaniol Cesar Muniz Fernandez să-l „ajute” pe Dan Petrescu la meciul Urziceni-Dinamo, 1-0, din finalul campionatului trecut, când, practic, bucureştenii au pierdut titlul.

„Voi fi suporterul turcilor la meciul Galatasaray-Dinamo. La Istanbul şi la Barcelona am trăit cele mai frumoase momente ale carierei, pe când la Dinamo, pe cele cele mai urâte”, a spus Popescu pentru Prosport.

Fostul internaţional a continuat să explice: „Dacă era vorba de echipa naţională, normal că ţineam cu România, dar aici e vorba de formaţii de club şi o parte din sufletul meu e şi pe Ali Sam Yen”. Gică Popescu, bun prieten cu antrenorul turcilor, olandezul Rijkaard, spune că nu va face misiune de spionaj pentru echipa cu care a câştigat Cupa UEFA: „Dacă mă vor suna cei de la Galata, nu le voi spune nimic de Dinamo. În schimb, pe români pot să-i ajut, dacă vor apela la mine, deşi eu nu prea mai cunosc ce se întâmplă la Istanbul”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite