FOTBAL: Gică Popescu:" Nu m-am decis încă dacă voi candida la şefia FRF!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gică Popescu:" Nu m-am decis încă dacă voi candida la şefia FRF!"
FOTBAL: Gică Popescu:" Nu m-am decis încă dacă voi candida la şefia FRF!"

Fostul internaţional Gică Popescu a declarat la Conţeşti, judeţul Dâmboviţa, că nu s-a decis dacă va candida împotriva lui Mircea Sandu la şefia Federaţiei Române de Fotbal

''Mă întrebaţi tot timpul acest lucru. Am spus că în momentul când voi lua o hotărâre o să o fac publică.

Sunt convins că am susţinători. Problema este ca eu să mă decid'', a precizat Popescu.

Întrebat ce anume îl împiedică să ia această decizie, fostul mare fotbalist Gică Popescu a spus că implicarea în afaceri, după ce a pierdut alegerile de la FRF.

''După pierderea alegerilor anterioare am început o serie de proiecte de afaceri. Au venit în ţară şi au investit sume importante de bani oameni de afaceri tocmai pentru prezenţa mea în aceste proiecte. Va trebui să văd dacă pot să las aceste proiecte pe mâna altcuiva. În momentul în care aş face acest pas şi aş şi câştiga e nevoie de implicare totală'', a precizat Popescu.

Fostul internaţional nu a dorit să spună ce critici i-ar aduce actualului şef al FRF, Mircea Sandu, precizând doar că ''sunt foarte multe lucruri pe care eu le-am spus, că nu s-au făcut bine. Aceste lucruri va trebui să le bag în proiectul meu, dacă mă voi hotărî să candidez''.

Gică Popescu a fost prezent, luni, în Conţeşti la inaugurarea complexului sportiv din comună.

Este vorba despre un teren de fotbal realizat prin OG 7, care a costat peste 700.000 de lei, bani de la guvern, Consiliul Local Conţeşti şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite