Gianluca Vialli, noul antrenor al lui Juventus?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Juventus Torino are un sezon de coşmar. După 28 de etape, echipa a adunat 41 de puncte şi se află pe locul şapte în Serie A.

Cum Juventus este în pericol să rateze prezenţa în Liga Europa, şefii se gândesc să-l schimbe din funcţie pe antrenorul Luigi del Neri. Dacă acesta va pierde meciul cu Cesena, atunci va fi îndepărtat. În locul său ar putea ajunge Gianluca Vialli, fostul antrenor al lui Chelsea şi Watford. Acesta a anunţat că nu a primit nicio ofertă din partea lui Juventus, dar a recunoscut că nu ar putea refuza un astfel de contract. "Cei de Juventus m-au contactat în urmă cu câţiva ani, dar acum nu. Nu am primit niciun telefon, dar dacă acesta va sosi mă gândesc serios să sccept oferta. Dar, din punctul meu de veder, Del Neri ar trebui păstrat până la finalul sezonului. El are deja stabilit un plan şi ar trebui lăsat să-l ducă la capăt", a spus Gianluca Vialli.

A fost antrenor la Chelsea
În 1998, Gianluca Vialli a fost numit antrenor-jucător la Chelsea după ce Gullit fusese dat afară de la echipă. În chiar acel an, el a câştigat Cupa Ligii, Cupa UEFA, iar în campionat a terminat pe locul patru. Dar Vialli a fost dat afară la începutul sezonului 2000/2001, după numai cinci meciuri. Rezultatele au fost proaste şi, în plus, intrase în coflict cu jucătorii emblematici ai echipei: Gianfranco Zola, Didier Deschamps şi Dan Petrescu. În sezonul următor a preluat-o pe Watford dar, în ciuda investiţiilor masive, echipa a terminat abia pe locul 14. A fost dat afară. În momentul de faţă, comentează meciuri de fotabl la Sky Italia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite