Bergodi îl vrea pe Rada în locul lui Ghionea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Dayro Moreno, Mihăiţă Pleşan şi Florin Lovin, căpitanul Stelei, Sorin Ghionea, a intrat şi el în dizgraţia patronului.

„E posibil ca Ghionea să plece la Terek Groznîi sau la altă echipă. O să-l vând pentru 7-800.000 de euro. Este un jucător serios, dar e din topor, ţipă aiurea la colegi, când greşeşte el tot pe cei mai tineri îi ceartă”, a tunat Gigi Becali.

Principalul motiv pentru care latifundiarul vrea să scape de Ghionea, pe lângă faptul că este finul lui Mihai Stoica, este acela că nimeni din vestiarul Stelei nu-l mai înghite la ora actuală. Totuşi, Gigi Becali a ţinut cont şi de faptul că Bergodi îl apreciază foarte mult pe Ionuţ ­Rada.

A lucrat şi la Rapid cu Bergodi

Fundaşul care revine la Steaua după un retur la CS Otopeni s-a aflat sub comanda italianului şi la Rapid, dar nu a prins niciun meci oficial, pentru că a fost vândut la Steaua! De altfel, enervat la culme din această cauză, Bergodi l-a ameninţat la vremea respectivă pe Copos ­că-şi dă demisia, pentru că l-a lăsat fără unul dintre oamenii de bază ai echipei.

De altfel, Rada şi-a declarat şi el simpatia pentru italian. „Bergodi ne poate aduce din nou motivaţia de a juca. Acum vom avea toţi şanse egale, toţi vom pleca de la zero”, a declarat fundaşul Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite