Ghioane, prima lovitură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu e gata să schimbe mulţi fotbalişti, după 1 septembrie, dată la care Vasluiului i se va ridica interdicţia de a face transferuri. Sparta Praga – FC Vaslui  (ÎN TUR, 0-2), AZI, ORA 21.00, DIGI SPORT 1

Primele ţinte sunt fotbaliştii liberi de contract. Astfel, Porumboiu s-a înţeles cu Tibi Ghioane, care şi-a încheiat contractul cu Dinamo Kiev. Mijlocaşul va semna un contract valabil pentru următoarele două sezoane.

Fotbalistul de 30 de ani a suferit un spasm cerebral in 2005, care i-a pus în pericol şi cariera. Ambiţios, Tibi a revenit miraculos. A participat cu Dinamo Kiev în Liga Campionilor, şi a „bifat" şi 20 de selecţii la echipa naţională. Acum, vrea să facă performanţă şi cu Vasluiul, dar în Liga Europa, cu condiţia ca moldovenii să treacă de Sparta Praga.

Sparta Praga

- Accidentat la Piatra Neamţ, portarul titular Blazek va lipsi o perioadă mai lungă, buturile cehilor urmând să fie apărate astăzi de rezerva Svenger.
- Mijlocaşul Mares, care a adus victoria Spartei în meciul cu Hradec Kralove (1-0), ar putea fi noutatea lui Chovanec comparativ cu prima manşă.
- Este liderul la zi în campionatul Cehiei, singura echipă cu patru victorii din tot atâtea meciuri.

FC Vaslui

- Cea mai importantă revenire în lotul Vasluiului este cea a lui Wesley. Și Gerlem este apt. În schimb, Martins Adailton are şanse de maximum 50% să joace în această seară.
- Galben-verzii vor avea galerie la Praga. „Cei de la Sparta ne-au pus la dispoziţie un sector din stadion. Un grup de 85 de persoane va pleca din Vaslui cu autocarul, dar vom avea şi alţi invitaţi care vor însoţi echipa", a declarat preşedintele Costel Zotta.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite