Ghioane: „Nu mă mai gândesc la naţională!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul lui Dinamo Kiev nu a mai bifat o selecţie de patru ani. Tiberiu Ghioane nu mai aşteaptă niciun telefon de la Victor Piţurcă sau cineva din federaţie şi spune că-n viaţă trebuie să te mulţumeşti cu ce ai.

Aflat la Braşov în vacanţă, Tiberiu Ghioane, mijlocaşul echipei Dinamo Kiev, a spus că este mulţumit de realizările sale din 2008: „A fost un an bun pentru mine. Mă bucur că joc titular la echipa mea de club şi că am evoluţii apreciate“.

Chestionat în legătură cu echipa naţională, internaţionalul român a replicat: „Eu nu mai aştept niciun telefon de la Victor Piţurcă.

Asta e, în viaţă trebuie să te mulţumeşti cu ce ai.

Echipa naţională nu este problema mea. Ce rost are să comentez eu pe marginea acestui subiect din moment ce am jucat o repriză acolo în ultimii şase ani“.

Ghioane a jucat ultima dată pentru tricolori doar 45 de minute, în martie 2005, în meciul cu Olanda, scor 0-2, din preliminariile Mondialului din Germania. Înaintea acestei partide, mijlocaşul a mai îmbrăcat tricoul naţionalei într-un amical cu Croaţia, disputat la Timişoara.

Raţ face lobby pentru el

În timp ce Ghioane şi-a luat gândul de la prima reprezentativă, Răzvan Raţ, titularul postului de fundaş stânga al naţionalei, spune că Tibi ar fi un câştig real dacă ar fi convocat.

„Ghioane este un jucător foarte important pentru Dinamo Kiev. A demonstrat practic de ce este şi căpitanul echipei. Este un jucător în formă, care poate face faţă fără probleme în naţională“.

image

Ne lipseşte valoarea. Trebuie să fim mai puternici şi decât adversarii, şi decât arbitrii. Păcat că CFR nu a avut încredere în forţele proprii

image


Tibi Ghioane
mijlocaş Dinamo Kiev

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite