Ioan Neculaie: „Dinu Gheorghe rămâne la Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Disputat de Steaua şi de Dinamo, preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, nu va pleca de la Braşov.

„M-am întâlnit cu el şi ne-am înţeles să rămână. Vrem să ne calificăm în Europa League, iar pentru asta vom păstra toţi jucătorii valoroşi. Nu va pleca nimeni, cu excepţia celor mai bătrâni! Sburlea, Roman, Coman şi toţi cei care au făcut acest sezon bun vor continua la noi. Nu pleacă nici la Steaua, nici la Dinamo, nici nicăieri”, a declarat ieri pentru „Adevărul” patronul braşovenilor, Ioan Neculaie. Chiar dacă la un moment dat, plecarea lui „Vamă” era dată ca sigură, lucrurile s-au schimbat radical.

Încântat de evoluţia elevilor lui  Răzvan Lucescu din ultimele meciuri, Ioan Neculaie a promis la finalul sezonului că va achita restanţele financiare în această săptămână şi că echipa se va întări în vara aceasta pentru a încerca să se califice în cupele europene în sezonul viitor.

„Am achitat toate salariile şi primele. Jucătorii au în conturi toţi banii la zi!”, a confirmat ieri finanţatorul Braşovului, care urmează să decidă săptămâna următoare, împreună cu Dinu Gheorghe, viitorul antrenor al galben-negrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite