FOTBAL: Gheoghe Ştefan "Pinalty" a plecat la 2-0 pentru Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gheoghe Ştefan "Pinalty" a plecat la 2-0 pentru Dinamo
FOTBAL: Gheoghe Ştefan "Pinalty" a plecat la 2-0 pentru Dinamo

Preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a declarat că a plecat acasă după golul 2 al dinamoviştilor, marcat de Adrian Cristea, întrucât nu a mai putut suporta să urmărească umilirea formaţiei sale.

"Sincer vă spun, am plecat acasă după golul lui Cristea şi m-am uitat la televizor la restul partidei, pentru că n-am putut suporta umilinţa. Am declarat înaintea partidei că Dinamo va juca ori foarte bine, ori foarte prost la Piatra Neamţ. S-a întâmplat ca Dinamo să joace foarte bine, a demostrat că are la dispoziţie un lot valoros, cu experienţă", a spus Ştefan, duminică.

Oficialul nemţenilor este sceptic în privinţa rămânerii echipei sale în primul eşalon: "Ceahlăul are un lot tânăr, cel mai tânăr din prima ligă, cu o medie de vârstă de 21 de ani, şi dacă o să rezistăm anul acesta şi vom evita retrogradarea, va fi foarte bine. Daca nu, atunci vom repromova din liga secundă şi, cu majoritatea jucătorilor din actualul lot, vom avea mai multă experienţă. Abia atunci vom avea garanţia că vom avea la dispoziţie un lot de jucători care să reziste în Liga I mult timp", a conchis Ştefan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite