Ghencev, portar de forţă majoră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghencev, portar de forţă majoră
Ghencev, portar de forţă majoră

După 2-0 în tur, Vaslui a remizat cu Omonia în Cipru şi s-a calificat în play-offul pentru Liga Europa. În minutul 89 al partidei portarul Kuciak a fost eliminat.

Lovit de fanii ciprioţi cu obiecte, goalkeeperul a ripostat, aruncând la rându-i cu sticle spre ultraşii din peluze. Dulca se gândeşte să-l sancţioneze pe Kuciak:

„Nu e corect ce a făcut el. Nu m-am hotărât încă asupra sancţiunii. Mai mare e însă sancţiunea pentru el, mai ales că nu va juca în turul următor, când probabil vom întâlni o echipă de top din Europa“. 

După eliminarea lui Kuciak, bulgarul Stanislav Genchev a apărat poarta Vasluiului în meciul cu Omonia (scor 1-1) în ultimele opt minute de joc, pentru că Dulca efectuase toate schimbările.

Ghencev a avut câteva intervenţii spectaculoase, ieşind curajos pe centrări. „A trebuit să-mi ajut echipa la Nicosia şi în acel moment mai puţin fericit pentru noi.

Atunci când jucam fotbal în cartier cu băieţii mai stăteam şi în poartă. Îmi plăcea să plonjez şi să-mi ajut echipa. La antrenamente, mai în glumă, mai în serios, mai stau în poartă la loviturile de la 11 metri şi să ştiţi că nu mă fac de râs, ba dimpotrivă!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite