Dan Petrescu: "Steaua e favorită, dar mergem în Ghencea să câştigăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu: "Steaua e favorită, dar mergem în Ghencea să câştigăm"
Dan Petrescu: "Steaua e favorită, dar mergem în Ghencea să câştigăm"

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că echipa sa va aborda meciul cu Steaua la victorie, chiar dacă formaţia din Ghencea pleacă favorită în acestă dispută

"Este un meci foarte important contra unei echipe valoroase care se va bate la titlu. Steaua este favorită, pe Ghencea nu a pierdut niciun punct contra noastră şi nu a primit vreun gol. Sper ca la fel ca în meciul cu Rapid, când am obţinut prima victorie pe teren propriu împotriva lor de când sunt eu la Urziceni, să spargem acest mit şi contra Stelei. Avem la îndemână două rezultate din trei. Vom merge să câştigăm, dar vom avea viaţă foarte grea. Steaua arată excelent, are un spirit nou, adus de antrenor, şi jucători de viteză de la mijloc în sus", a spus Petrescu.

Fostul internaţional mai spune că principalul pericol al Stelei îl reprezintă vârful grec Pantelis Kapetanos: "Pentru a bate Steaua trebuie să marcăm de cel puţin două ori, pentru că se ştie, pe final, Kapetanos marchează. El este arma lor letală. Nicio echipă nu are secrete, Steaua joacă un 4-4-2, important e să ştim să intrăm în meci, să le anihilăm punctele forte şi să profităm de punctele slabe".

Dan Petrescu a mai afirmat că ar fi preferat ca partida să se joace cu spectatori, pentru a-şi familiariza jucătorii cu atmosfera de pe Ghencea din Liga Campionilor: "Din păcate va fi un meci fără spectatori şi, tinând cont că vom juca în Liga Campionilor pe Ghencea, aveam nevoie să jucăm cu fanii în tribune, să fim puţin sub presiune".

Partida Steaua-Unirea Urziceni, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20:45, pe stadionul din Ghencea. Meciul se va juca cu porţie închise, din cauza suspendării primite de roş-albaştri după meciul din etapa trecută, cu CFR Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite