Dan Petrescu: "Ghencea rămâne singura variantă pentru meciurile din Ligă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu: "Ghencea rămâne singura variantă pentru meciurile din Ligă"
Dan Petrescu: "Ghencea rămâne singura variantă pentru meciurile din Ligă"

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, luni, că stadionul Steaua rămâne singura variantă pentru meciurile campioanei de pe teren propriu, în Liga Campionilor, după ce UEFA s-a opus disputării acestora în Austria, la Klagenfurt. "Cred că vor veni mulţi suporteri stelişti, chiar dacă stadionul nu va fi plin, având în vedere trecutul meu de stelist",

"Stadionul Steaua rămâne singura variantă pentru meciurile pe care le vom juca acasă. UEFA a decis că nu putem juca la Klagenfurt. Cred că vor veni mulţi suporteri stelişti, chiar dacă stadionul nu va fi plin. Având în vedere trecutul meu de stelist, cât şi al lui Mihai Stoica, eu cred că vor veni suporteri stelişti", a declarat Dan Petrescu, luni, înaitea plecării echipei în Scoţia, unde se va pregăti până la data de 24 iulie.

Tehnicianul a anunţat că Mihai Stoica duce tratative pentru achiziţionarea a patru jucători şi a precizat că Unirea Urziceni a renunţat la aducerea lui Marius Măldărăşanu, pentru că s-a lovit de refuzul celor de la FC Braşov. "Ne dorim jucători din Liga I, dar condiţiile ne fac să ne orientăm către piaţa străină", a mai spus antrenorul campioanei, care a anunţat că în ultimele trei săptămâni clubul le-a prelungit contractele tuturor jucătorilor din lot, iar unora le-a mărit salariile.

Tehnicianul a mai spus că este posibil ca Unirea Urziceni să îşi prezinte lotul înaintea meciului din Supercupa României, cu CFR Cluj, "însă e greu să aibă un spectacol ca al Stelei".

Unirea Urziceni a plecat luni în Scoţia, pentru un stagiu de pregătire. Dan Petrescu a deplasat un lot de 24 de jucători din care fac parte şi Dănuţ Munteanu, jucător venit liber de contract, precum şi doi tineri aduşi de la echipa de juniori, Felix Manciu şi Adrian Tache. Din lot nu a făcut parte fundaşul central sloven Boris Mijatovic, la care echipa din Bărăgan a decis să renunţe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite