Liţă Dumitru: „Dacă se termină 0-0, în Ghencea va fi sărbătoare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fost jucător la Steaua Bucureşti şi la Poli Timişoara, Liţă Dumitru spune că roş-albaştrii sunt outsideri diseară. Antrenorul Concordiei Chiajna nu crede că va mai trece mult timp până când Mihai Stoichiţă va fi şi el îndepărtat de patronul Gigi Becali.

Roş-albaştrii joacă la Timişoara, acolo unde n-au mai câştigat din aprilie 2004. Atunci, echipa condusă de Victor Piţurcă a obţinut o victorie de poveste, scor 8-1! Mai mult, ultimul gol marcat de stelişti pe Bega datează tocmai din noiembrie 2004, pe vremea când antrenor era Walter Zenga.

Fostul căpitan al Stelei din anii ’70, Liţă Dumitru, crede că elevii lui Mihai Stoichiţă nu pot spera la prea multe nici în această seară.

„La ce jucători are, Steaua nu poate emite pretenţii. Lotul e praf!  Vă spun eu că, dacă se va termina 0-0, va fi sărbătoare mare în Ghencea. Preşedintele Argăseală a recunoscut că echipa nu a putut face faţă pe trei fronturi, iar eu vin şi spun că nici pe două n-o mai duce mult. În Cupa României, Steaua se face de râs de zece ani, iar aventura din Liga Europa se va termina şi ea cât de curând. Degeaba declară Gigi Becali că va câştiga nu ştiu câte cupe şi campionate, pentru că echipa nu va face mare brânză”, a declarat actualul tehnician al divizionarei secunde Concordia Chiajna.

Liţă Dumitru nu crede că Steaua lui Stoichiţă este mai incisivă decât cea a lui Bergodi. „Am tot auzit vorbindu-se de faptul că Steaua lui Stoichiţă este ultraofensivă. Mă întreb oare ce contabilizăm, golurile sau ratările? Ca rezultate, Stoichiţă e sub Bergodi. Dacă baţi Pandurii şi Iaşiul nu înseamnă că eşti mare antrenor”, a încheiat Liţă Dumitru. 

Roti: „Steaua are un lot subţire“

Iosif Rotariu, antrenorul secund de la FC Timişoara, a câştigat cinci titluri de campion cu echipa din Ghencea. „Steaua are acum un lot destul de subţire. Aşa slabă nu a fost niciodată în ultimii ani! În meciul cu ei, Timişoara are prima şansă. Îmi doresc din tot sufletul să câştigăm“, a spus „Roti“.

image
image

Nu cred că Stoichiţă mai poate rezista prea mult, dar nu e numai vina lui. Steliştii sunt modeşti rău.

image



Liţă Dumitru, antrenor Concordia Chiajna

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite