Gerrard şi-a prelungit contractul cu Liverpool: "Iubesc acest club, trăiesc un vis!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Gerrard
Steven Gerrard

Căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, a semnat un nou contract cu clubul englez, în cadrul căruia va lucra şi după retragerea din fotbal.

"Sunt foarte fericit şi foarte mândru, e o zi deosebită pentru mine şi familia mea. Vin după un meci şi o evoluţie excelentă cu Manchester City aseară, când am obţinut rezultatul pe care îl doream. Prelungirea contractului e cireaşa de pe tort, au fost 24 de ore perfecte.

Liverpool este clubul pe care îl iubesc, al cărui fan sunt de când eram mic. Trăiesc un vis, sunt căpitanul unuia dintre cele mai mari cluburi din lume. Iubesc să vin zilnic la muncă aici, iar experienţele pe care le-am avut în toţi aceşti ani, de când am semnat primul contract, nu le-aş schimba cu nimic. Să pot prelungi această bucurie şi să sper că pot avea momente şi mai frumoase în viitor e ceea ce îmi doresc.

Vor mai fi suişuri şi coborîşuri, nu e nici un dubiu, dar asta înseamnă să fii fotbalist la un club de top. Cel mai important e să reacţionezi pozitiv după evenimentele mai neplăcute şi să ai multe momente fericite. Sunt convins că acest club merge în direcţia bună. Avem o echipă fantastică, patronii sînt alături de noi, ne susţin din toate punctele de vedere, aşa că sunt încrezător că vom avea un viitor foarte reuşit.

E flatant că mi s-a oferit şi şansa de a rămâne la Liverpool chiar şi după ce voi agăţa ghetele în cui. Sper că va mai trece mult timp pînă atunci, pentru că vreau să joc cât de mult pot. Voi simţi când e momentul să mă retrag, iar atunci voi rămâne alături de club şi voi fi un exemplu pozitiv pentru tinerii care vin din urmă", a spus Gerrard pentru lfc.tv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite