Gerrard e gata să plece de la Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Gerrard joacă la Liverpool de la vârsta  de 9 ani
Steven Gerrard joacă la Liverpool de la vârsta de 9 ani

Ultimele rezultate ale lui Liverpool îl îndreptăţesc pe căpitan să părăsească "corabia", după un sezon la fel de dezastruos ca şi precedentul. La aproape 30 de ani, Stegie G, simbolul cormoranilor poate fi scos la vânzare chiar la vară.

"Dacă îl iubiţi, lăsaţi-l să plece!", este titlul unui articol apărut azi în ediţia online a tabloidului "The Sun". Materialul îl prezintă pe Gerrard într-o poziţie aproape sigură de a pleca de la Liverpool, lucru devenit tot mai sigur după parcursul catastrofal din campionat.

"Jucăm foarte prost. Parcă mai prost decât în sezonul trecut şi nu ştiu din ce cauză", este şi părerea lui Benayoun, mijlocaşul de "buzunar" de la Liverpool.

În urmă cu câţiva ani, Gerrard a fost la un pas să plece la Chelsea, pe vremea când antrenor era Mourinho. Valoarea cifrei de transfer era de 25 de milioane de lire sterline. Gerrard este şi acum vânat de portughez, el punându-l pe lista de achiziţii a lui Inter pentru la vară.

Dacă Liverpool nu va trece de Benfica Lisabona în sferturile de finală ale Ligii Europa, plecarea lui Gerrard poate fi anunţată încă înainte de terminarea sezonului în Premier League.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite