FOTBAL: Gerrard e "devastat" de plecarea lui Xabi Alonso la Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Gerrard e "devastat" de plecarea lui Xabi Alonso la Real Madrid
FOTBAL: Gerrard e "devastat" de plecarea lui Xabi Alonso la Real Madrid

Căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, a declarat într-un interviu că a început sezonul slab din cauza faptului că a fost foarte afectat de faptul că Xabi Alonso s-a transferat la Real Madrid.


"Devastat, da, am fost devastat. Nu am putut să fac nimic în acest sens. Xabi spunea că vrea să înceapă un nou capitol în cariera lui şi până la urmă şi-a îndeplinit visul, iar colegii nu se puteau opune. I-am mulţumit pentru ceea ce a făcut şi a trebuit să continuăm fără el".

Mijlocaşul spaniol a evoluat din 2004 până în 2009 la Liverpool, iar sursa citată scrie că sezonul slab al formaţiei engleze este şi din cauza accidentărilor lui Gerrard şi Fernando Torres.

"Mereu este diferit atunci când pierzi unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, iar atunci toţi realizează cine este cu adevărat şi care este diferenţa faţă de sezonul trecut. Avem mijlocaşi care fac treaba foarte bine, dar o să dureze până pot acoperi plecarea lui, deoarece el era foarte important pentru sistemul nostru", a mai spus căpitanul lui Liverpool.

"Este unul dintre cei mai buni pasatori pe care i-am văzut. Poate să facă o fază periculoasă din nimic. A fost mai puţin apreciat pentru că în faţa lui era Torres, dar realizezi cât de mult conta atunci când nu mai joci alături de el", a adăugat Gerrard.

După 11 etape, Liverpool ocupă locul 6 în Premier League, cu 18 puncte.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite