Germania trimite cei mai mulţi poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gazdele turneului final vor fi ajutate de aproximativ 2.500 de agenţi de ordine din alte ţări Oficialităţile din Austria şi Elveţia au fost impresionate de modul în care germanii s-au

Gazdele turneului final vor fi ajutate de aproximativ 2.500 de agenţi de ordine din alte ţări

Oficialităţile din Austria şi Elveţia au fost impresionate de modul în care germanii s-au ocupat de securitatea de la CM 2006, astfel că au apelat la ajutorul lor.

Astfel, la Euro se vor afla 1.700 de poliţişti nemţi, acesta fiind cel mai mare contingent de forţe de ordine trimis de vreuna dintre ţările de la Euro, cu excepţia ţărilor organizatoare.

În Austria, poliţiştii germani vor putea efectua şi arestări, în timp ce în Elveţia ei vor avea doar rol de supraveghere.

Franţa va trimite 750 de poliţişti, Croaţia - 31, Polonia - 25, Suedia - 15, Grecia - 12, iar Rusia şi Spania, câte 11. Aceste forţe de ordine se vor alătura altor 58.000 de poliţişti austrieci şi elveţieni.

Până una alta, poliţia din Germania participă la promovarea turneului final, trei ofiţeri lăsându-se fotografiaţi alături de mingea oficială, dar şi de cele două mascote, Trix şi Flix.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite