Pique a fost externat din spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pique Gerald
Pique Gerald

Fundaşul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, a fost externat din spital, miercuri dimineaţă, după ce a fost supus mai mult examene medicale, după ce s-a ciocnit cu portarul Victor Valdes, în meciul cu Chelsea Londra, scor 2-2, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Conform site-ului calciomercato.com, Pique a părăsit spitalul însoţit de tatăl său. Fundaşului catalan i-a fost pus un guler în jurul gâtului şi i s-a prescris o săptămână de odihnă, după care va fi supus altor teste medicale. Gerard Pique va lipsi de la partidele de campionat cu Rayo Vallecano şi Malaga.

Fundaşul formaţiei FC Barcelona, Gerard Pique, a fost transportat la spital, după ce s-a ciocnit cu portarul Victor Valdes, coechipierul său, marţi, la meciul cu Chelsea, din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor. Gerard Pique s-a ciocnit cu Valdes în minutul 18 al meciului, el căzând pe teren şi primind rapid îngrijiri de la medicul Ricard Pruna. După câteva momente s-a ridicat şi a continuat meciul. Totuşi, după alte opt minute, jucătorul s-a simţit rău, iar tehnicianul Josep Guardiola a decis să-l schimbe cu Dani Alves. Pique a fost transportat rapid la un spital din Barcelona.

Formaţia Chelsea Londra s-a calificat în finala Ligii Campionilor pentru a doua oară în istorie, după ce a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat marţi seară, pe Camp Nou, în faţa deţinătoarei titlului, FC Barcelona, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur, Chelsea s-a impus, scor 1-0 şi va evolua în finala de la Munchen, din 19 mai. Pentru FC Barcelona au marcat Busquets '35 şi Iniesta '43, iar pentru Chelsea au înscris Ramires '45+1 şi Torres '90+2.

În finală, Chelsea va întâlni câştigătoarea semifinalei dintre Bayern Munchen şi Real Madrid.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite