George Ogăraru: „Am plâns când am văzut că mă sună Neşu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neşu (stânga) şi Ogăraru au devenit foarte buni prieteni în perioada petrecută la Steaua
Neşu (stânga) şi Ogăraru au devenit foarte buni prieteni în perioada petrecută la Steaua

După ce a început să-şi simtă braţul şi piciorul drept, „Bishonul“ l-a apelat telefonic pe fostul său coleg din Ghencea, căruia i-a mulţumit pentru susţinere. Mihăiţă Neşu i-a impresionat pe doctorii olandezi de la Spitalul UMC din Utrecht, datorită progreselor incredibile pe care le-a făcut în ultimele zile.

Fotbalistul român Mihăiţă Neşu (28 de ani), legitimat la FC Utrecht, în campionatul Olandei, a fost scos de la secţa de Terapie Intensivă şi va fi mutat, începând de astăzi, în Centrul de Recuperare Medicală „De Hogstraat" din Utrecht, unde specialiştii în fizioterapie vor încerca să-l readucă la normalitate. Vizibil emoţionat de numărul impresionant de mesaje primite din toată lumea, şi în special de la fotbaliştii primei reprezentative, Neşu a ţinut să le mulţumească tricolorilor pentru victoria cu Bosnia, dar şi tuturor românilor pentru suportul imens de care au dat dovadă.

„Mihai se simte din ce în ce mai bine. Am vorbit cu el la telefon, semnele sunt îmbucurătoare. Am izbucnit în plâns când am văzut că mă sună", a spus George Ogăraru, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mihăiţă, la Radio GSP. Ex-stelistul a detaliat apoi: „Se simţea că este afectat, însă el este un om puternic, care va trece cu bine peste toate problemele pe care le are în acest moment. E foarte optimist, mai ales că, din când în când, mai simte câte un nerv mişcându-se. Abia aştept să mă întâlnesc cu el, să-l văd şi probabil că o să trec pe la el înainte să plec în Elveţia".

„Mihai a crezut şi a luptat până la capăt că se va face bine şi rugăciunile lui au fost ascultate. Mi-a spus că era impresionat pentru tot ce se întâmpla în România, era emoţionat de toate mesajele pe care le-a primit din ţară, despre mesajele primite de la jucători, de la Săpunaru şi de la restul tricolorilor", a conchis Ogăraru.

"Am izbucnit în plâns când am văzut că mă sună. Se simţea că este afectat, însă el este un om puternic, care va trece cu bine peste toate problemele pe care le are în acest moment. E foarte optimist.''
George Ogăraru fundaş FC Sion

"Mulţumesc tuturor românilor şi tricolorilor.''
Mihăiţă Neşu fundaş FC Utrecht


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite