FOTBAL: George Copos: "Mi-e frică să mă gândesc la titlu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: George Copos: "Mi-e frică să mă gândesc la titlu"
FOTBAL: George Copos: "Mi-e frică să mă gândesc la titlu"

Patronul Rapidului, George Copos, a declarat, aseară, după victoria cu Universitatea Craiova, scor 4-3, că este extrem de mulţumit de joc, mai ales că echipa a fost creată în vară şi este una extrem de tânără, dar nu vrea să se gândească la câştigarea titlului.

"Mă bucur foarte mult pentru aceşti copii, am dovedit că suntem un grup unit. Noi am încropit o echipă tânără în vară, Marinescu, Ioniţă sau Helder au fost extraordinari. Chiar şi cu bani mai puţini am reuşit să facem o echipă competitivă. A fost un meci nebun şi chiar îmi pare rău de Craiova pentru că este o echipă valoroasă, merită să fie în primele cinci din ţară", a spus Copos la plecarea de pe arena Ion Oblemenco.

Întrebat dacă Rapid poate câştiga titlul ţinând cont că în singurele două victorii de la Craiova din istorie a şi reuşit să se claseze la final pe prima poziţie, în 1999 şi 2003, Copos a afirmat: "Mi-e frică să mă gândesc la titlu. Pot doar să spun că mă bucur pentru victorie, suntem şi noi în plutonul fruntaş".

Într-o intervenţie ulterioară la postul GSP TV, patronul Rapidului a precizat că nu s-a răzgândit în privinţa vânzării clubului. "Eu mă ţin de cuvânt, am spus că voi renunţa şi acum nu fac altceva decât să ajut clubul, să-l menţin. Discutăm cu un grup de investitori din Germania, nu fac altceva decât să aduc pe cineva care e mai puternic pentru a repeta performanţele pe care le-am avut şi eu".

Formaţia pregătită de Viorel Hizo a obţinut prima victorie în deplasare din acest sezon după ce s-a impus, sâmbătă, scor 4-3, în faţa Universităţii Craiova, după ce la pauză cele două formaţii se aflau la egalitate, deşi giuleştenii au condus cu 2-0 după 15 minute.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite