Ioan Becali: „Şi în Generaţia de Aur erau unii care se făceau praf”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Ioan Becali a reacţionat foarte dur după ce a aflat că Săpunaru a fost suspendat două meciuri de la naţională. El a dat vina pe Iovan şi a spus, că în acest stil, la naţională vor mai juca pe viitor doar Răzvan Lucescu şi Bogdan Stelea.

Ioan Becali a spus, la gsptv, că decizia sancţionaării lui Cristian Săpunaru s-a luat doar după ce Ştefan Iovan, care este unul dintre secunzii lui Răzvan Lucescu, l-a informat pe selecţioner despre starea fundaşului dreapta al naţionalei. „O să ajungă să joace doar Răzvan cu Stelea. Această curăţenie s-a început cu Iovan, care nu este diferit de Săpunaru. Ştim că el se clătina după ce cobora din avion, că l-a trădat pe Piţurcă şi multe alte chestii. El este o slugă la echipa naţională, e în plus. Dacă a ajuns să facă ceea ce a făcut la adresa lui Săpunaru, nu mai am ce zice despre acest sifonar, care şi-a dat un jucător în primire. Era mai bine pe vremea lui Piţurcă, pentru că el nu îi lăsa pe jurnalişti în avion cu echipa. Conducerea l-a suspendat de frica presei. Or să se plictisească aceşti băieţi de naţională şi nu or să mai vină, pentru că ei şi aşa cîştigă bani mulţi la echipele unde evoluează”, a spus, nervos, impresarul.

Apoi, Giovani a spus că şi generaţiile anterioare consumau alcool prin avioane: „Toate generaţiile de aur de la Pârcălab încoace se făceau praf la revenirea din deplasări. Şi ei câştigau cupe, campionate şi nu mai zicea nimeni nimic. Şi l-au găsit ei pe Săpunaru, pe care nu l-am văzut bând alcool în viaţa mea. Numai apă şi după aceea fugea repede la culcare. Nu vedeţi că lor le este şi frică să-l suspende definitiv, pentru că nu au organe genitale?”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite