Gaz Metan Mediaş - Poli Iaşi 2-1 / Gazdele s-au impus greu după un meci spectaculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gaz Metan Mediaş - Poli Iaşi 2-1 / Gazdele s-au impus greu după un meci spectaculos
Gaz Metan Mediaş - Poli Iaşi 2-1 / Gazdele s-au impus greu după un meci spectaculos

După acest rezultat, ambele echipe continuă seria rezultatelor consecutive, dar pe poziţii diferite. Gaz Metan a ajuns la cel de-al şaptelea meci fără înfrângere, în timp ce ieşenii au contorizat cel de-al cincilea eşec la rând.

Chiar dacă Silvăşan a deschis scorul încă din minutul  12 iar ieşenii au evoluat mai bine de o oră în inferioritate numerică, Gaz Metan Mediaş a obţinut in extremis cele trei puncte. Când toată lumea se aştepta la un recital de goluri al Mediaşului, Romulus Miclea a restabilit egalitatea chiar înainte de pauză. La reluare, gazdele au continuat să asedieze poarta lui Brăneţ, presiunea fiind concretizat pe final de meci, când Hoban a driblat tot ce a prins în cale. Ieşenii au luptat până la capăt, însă bara s-a opus la şutul lui Bujor din prelungiri.

Filmul partidei

Fluier final al partidei.

Min 90+2: O nouă ocazie pentru Poli. Lamine reia cu capul centrarea dintr-o lovitură liberă.

Min 90+1: Bujor zguduie bara porţii Gaz Metanului cu un şut de la 20 de metri.

Min 90: Silvăşan centrează pentru Cigan în careul lui Poli, dar tânărul atacant trimite pe lângă cu capul.

Min 89: GOOOOOOOOOOOL GAZ METAN MEDIAŞ !!!!!!!
Din două fente, Hoban i-a culcat pe gazon pe Mihajlov, Miclea şi Brăneţ şi trimite calm în poarta goală.

Min 88: Ignatov de la Poli Iaşi ia şi el un cartonaş galben.

Min 87: Bud îl faultează în săritură pe portarul Brăneţ, iar jucătorul Politehnicii profită de ocazie să mai obţină un minut de pauză pentru colegi.

Min 85: Ocazie mare pentru Poli. Miclea ratează ocazia unui şut de la marginea careului, pierde mingea şi este nevoit să faulteze, luând cartonaş galben.

Min 83: Bujor încearcă să mai câştige câteva secunde de respiro pentru Poli Iaşi, lucru pentru care este avertizat cu cartonaş galben.

Min 81: Bâlbă nu mai poate face fizic şi este schimbat cu ivorianul Lamine.

Min 78: Replica Mediaşului: Bud trage din unghi, dar ratează de puţin poarta Iaşiului.

Min 77: Gafă a portarului Buhta, care era să pună pe Poli în avantaj după un şut al lui Bujor.

Min 72: Silvăşan încearcă să îşi spele greşeala cu o foarfecă pe spate, dar nu nimereşte poarta.

Min 70: Sebastian Colţescu îi arată cartonaşul galben pentru simulare lui Silvăşan, după ce atacantul Mediaşului a căzut fără contact în careul lui Poli.

Min 68: Straton nu mai poate continua şi este schimbat de Petre Grigoraş cu Cristi Constantin.

Min 67: Markovici trimite cu capul în careul lui Poli, Bud încearcă să reia pe spate din foarfecă, da rmingea se duce paralel cu poarta.

Min 65: Straton de la Poli Iaşi este scos de pe teren pe targă, fundaşul reprofilat mijlocaş acuzând probleme la genunchi.

Min 64: Fazele de poartă s-au rărit, dar s-au înmulţit faulturile tactice.

Min 58: Primul şut trimis de Bud către poarta Iaşiului, dar Brăneţ nu are probleme.

Min 55: Încă o ocazie pentru Gaz Metan. Silvăşan pătrunde în careu, dar mingea îi este furată din picioare de portarul Brăneţ.

Min 54: Schimbare la Gaz Metan. Bud intră în locul lui Dudiţă.

Min 53: Gazdele îl fac pe Brăneţ un portar mare. Mai întâi Munteanu trimite direct în goalkeeper-ul Iaşiului, pentru ca Brăneţ să reţină apoi şutul puternic expediat de Kubala de la distanţă.

Min 49: Todea îl întinde serios pe Brăneţ cu un şut care este scos de la vinclu de portarul Iaşiului. Pe contraatac, Bârlădeanu sprintează tot tereul până aproape de careul gazdelor, dar nu reuşeşte driblingul şi este deposedat..

Min 47: Markovici de la gazde vede un cartonaş galben pentru o gheată aplicată în capul lui Bâlbă.

Min 46: Poli Iaşi face prima schimbare la pauză. Deşi este răcit, Ignatov este introdus în teren de Grigoraş în locul lui Adrian Ilie, care a fost foarte aproape să fie eliminat de arbitrul Colţescu în prima repriză.

Finalul primei reprize.


Min 45+2: Replica Iaşiului. Căpitanul Munteanu trage puternic din lovitură liberă, dar Buchta reuşeşte să respingă.

Min 45+1: Kubala este aproape să readucă pe Gaz Metan în avantaj, dar Brăneţ se opune salvator la un şut periculos.

Min 44: GOOOOOOOOOOOL POLI IAŞI !!!!!
Când nimeni nu se aştepta, Miclea prinde un şut pe jos din afara careului care îl învinge pe Buchta.

Min 41: Fotbaliştii Mediaşului reuşesc să ajungă foarte uşor în careul Iaşiului, dar reuşesc mai mult să lufteze decât să şuteze periculos la poartă.

Min 37: Kubala trimite un nou şut de la distanţă către poarta lui Poli, dar ratează de puţin ţinta.

Min 36: Iaşiul este cât pe ce să rămână în nouă oameni!! La câteva minute după ce a luat un cartonaş galben pentru proteste, Adrian Ilie comite un fault de galben asupra lui Kubala. Arbitrul Sebastian Colţescu decide însă să nu rupă echilibrul partidei.

Min 34: Silvăşan îi fură o minge lui Adrian Ilie, păasează lui Dudiţă, dar şutul acestuia este blocat în ultima clipă de acelaşi Ilie.

Min 31: CARTONAŞ ROŞU PENTRU CRISTI BRATU DE LA POLI IAŞI!!!
Oaspeţii rămân în zece oameni după ce Bratu a avut o intrare la Silvăşan. Un alt ieşean, Adrian Ilie, a primit galben pentru proteste.

Min 29: Florin Lazăr de la Gaz Metan este avertizat cu cartonaş galben.

Min27: Ieşenii sunt înghesuiţi în propriul careu, dar şuturile gazdelor sunt respinse de apărătorii lui Poli.

Min 24: Dudiţă de la Mediaş primeşte un cartonaş galben pentru un henţ intenţionat la mijlocul terenului.

Min 21: Ocazie frumoasă realizată de Mediaş. Silvăşan deviază elegant pentru Dudiţă, mingea este pasată lui Pârvulescu, dar internaţionalul de tineret de la Gaz Metan trimite un şut în forţă paralel cu poarta lui Brăneţ.

Min 18. Ocazie imensă pentru Poli Iaşi. Miclea centrează din lovitură liberă în careul gazdelor, de unde Costache trimite cu capul pe spate, la o palmă de bara porţii lui Buchta.

Min 16: Ocazie pentru Poli Iaşi. Costache ia o acţiune pe cont propriu, pătrunde energic în careu pe partea stângă şi şutează puţin pe lângă poartă.

Min 14: Munteanu trage de la mare distanţă, dar mingea se duce peste poarta lui Poli.

Min 13: Replica lui Poli Iaşi este să încaseze un cartonaş galben prin Costache.

Min 12: GOOOOOOOOL GAZ METAN !!!!!!!
Silvăşan deschide scorul după ce a primi o minge utilă de la Dudiţă, a pătruns nestingherit printre fundaşii ieşeni prin centrul careului şi l-a executat pe Brăneţ.

Min 11: Kubala de la Gaz Metan prinde un şut din afara careului, dar portarul Brăneţ reţine.

Min 10: Primul cartonaş galben al meciului este încasat de Mihajlov de la Poli Iaşi, pentru o intrare dură la Silvăşan.

Min 5: Ocazie Poli Iaşi. Bujor centrează pentru Bâlbă, dar acesta din urmă nu reuşeşte să ajungă la minge, care este respinsă în corner.

Min 3: Partida este întreruptă pentru că Bujor de la Poli Iaşi a recepţionat un cot în cap la un duel aerian.

Min 1: A început partida de la Mediaş.

Echipele de start:


Gaz Metan Mediaş: Buchta - Markovici, Hoban, Buzean, Lazăr - Munteanu, Dudiţă, Todea, Kubala - Silvăşan, Pârvuleţ. Antrenor: Cristi Pustai

Poli Iaşi: Brăneţ - Mijajlov, Munteanu, Ilie, Costache - Miclea, Straton, Bratu, Bujor, Bâlbă, Bârlădeanu. Antrenor: Petre Grigoraş

Gripa a făcut ravagii în lotul lui Poli Iaşi. Balde, Frunză, Negru şi Buta au fost lăsaţi acasă iar Ignatov s-a îmbolnăvit în ziua meciului. Nici Petre Grigoraş nu a fost ocolit de virozele respiratorii. Lor li se adaugă Viveiros şi Milea, accidentaţi, şi Croitoru, plecat în probe la Hansa Rostock.

Politehnica Iaşi a venit la Mediaş cu un nou preşedinte executiv, care a fost numit după demisia lui Sorin Boca.

Mediaşul are de luat o revanşă în faţa celor de la Poli, după ce au pierdut cu 2-0 ultimul joc de la Iaşi, dipsutat în returul sezonuui trecut. La acel moment, cele două echipe erau în luptă directă pentru evitarea retrogradării iar eşecul i-a condamnat practic pe cei de la Gaz Metan să evolueze anul acesta la matineu. Până la urmă, FC Argeş a fost echipa retrogradată în urma scandalului de corupţie în care a fost implicat patronul Cornel Penescu.

Bună ziua! De la această oră vă invităm să urmăriţi partida dintre Gaz Metan Mediaş şi POli Iaşi, contând pentru etapa a 13-a din Liga 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite