Gattuso nu mai vede cu un ochi după ce s-a ciocnit de Nesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gattuso nu mai vede cu un ochi după ce s-a ciocnit de Nesta
Gattuso nu mai vede cu un ochi după ce s-a ciocnit de Nesta

Genaro Gattuso n-a mai jucat de mai bine de o lună pentru AC Milan şi mulţi au spus că la mijloc sunt două cauze: venirea lui Van Bommel, care i-a luat locul în campionat, şi suspendarea de patru etape, care îl impiedică să joace în Liga Campionilor. Se pare însă ca la mijloc este o problemă gravă de sănătate a "Gladiatorului" milanez.

La începutul lunii septembrie, Genaro Gattuso s-a ciocnit la un antrenament de colegul său Alesandro Nesta şi după acest contact, mijlocaşul n-a mai putut vedea cu ochiul stâng. S-a constatat ulterior cî Rino suferă de paralizia celui de-al şaselea nerv cranian, nerv abductor al muşchilor oculari, care ăi dă jucătorului senzaţia de dublare a imaginii, ameţeli şi greaţă. Pentru a corecta ochiul bolnav, Gattuso trebuie să poarte la ochiul bolnav o lentilă cu dioptria 11, ori să-l acopere de tot, ca un pirat.

Medicii au refuzat să-i anticipeze jucătorului un termen de vindecare, dar l-au asigurat că în câteva luni va vedea mai bine şi se va putea reîntoarce pe teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite