Gasperini: "Inter trece printr-o perioadă dificilă, însă eu cred în munca mea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Internazionale Milano, Gian Piero Gasperini, a declarat, marţi, după înfrângerea din meciul cu Novara, scor 1-3, că el crede în continuare în munca sa, în ciuda zvonurilor privind demiterea de la conducerea tehnică a formaţiei, după doar cinci partide.

"Am făcut un meci foarte slab. Încă eu cred în munca mea, care mi-a dat multe satisfacţii înainte. Este o perioadă dificilă, însă trebuie să fiu mai puternic şi să rezolv situaţia. Trebuie să fim mai umili, pentru că imediat ce am încercat să fim mai ofensivi, am fost puşi în dificultate. Am avut şi meciuri mai reuşite, însă în această seară se pare că nu ne-a ieşit nimic, iar asta merge mai departe de scheme de joc sau de tactică", a declarat tehnicianul pentru postul de televiziune Sky Sport.

Potrivit agenţiei de presă Ansa, preşedintele clubului, Massimo Moratti, a răspuns jurnaliştilor care l-au întrebat dacă antrenorul are "echipa în mână", spunând: "Nu prea mi se pare, nu, dar să lăsăm să treacă această seară".

Presa italiană evocă numele antrenorilor Claudio Ranieri (ex-AS Roma) sau Delio Rossi (ex-Palermo) pentru a-i succeda lui Gasperini în cazul în care acesta va fi demis.

Formaţia Internazionale Milano, cu românul Cristian Chivu integralist, a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa Novara, nou-promovată, în primul meci al etapei a patra a campionatului Italiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite