Paul Gascoigne va antrena în liga a opta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist englez Paul Gascoigne (43 de ani) este gata să se apuce din nou de treaba ca antrenor. După ce s-a remarcat prin scandaluri şi beţii crunte, "Gaza" va antrena echipa Garforth Town din liga a opta engleză.

Cotidianul "Daily Mail" a notat că fostul mare internaţional a semnat deja cu modestul club.

"Mă simt puternic acum. Pentru mine este o mare provocare şi se pune doar problema daca jucătorii sun dispuşi să facă faţă acestei provocări alături de mine. Niciodată nu am ştiu cânt voi reveni în fotbal, dar acum, că acest lucru s-a întâmplat, vreau să duc clubul cât mai sus şi vreau ca jucătorii să-şi depăşsească limitele", a spus Gascoigne.

"Gaza" mai bifat ca antrenor doar 39 de zile al modesta echipă Kettering de unde a fost concediat pentru că venea adeasea băut la antrenamente.

Garforth Town face parte din Fisrt Division North League, unde anul trecut a ocupat locul 20 din 22 de echipe!

Echipa joacă meciurile de acasă pe arena "Genix Healthcare" de doar 3.000 de locuri.

image



Patronul lui Garforth, Simon Clifford, spune că aducerea lui Gascoigne nu este o măsură luată pentru poupularitate. "Nu vreau să fac publicitate clubului. L-am adus pentru a fi o sursă de inspiraţie pentru cei care suferă de depresie sua au late probleme în viaţă. Gascoigne a trecut prin Iad, dar a mers mai departe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite