FOTBAL: Mulţescu: "Ganea şi-a pierdut capul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mulţescu: "Ganea şi-a pierdut capul!"
FOTBAL: Mulţescu: "Ganea şi-a pierdut capul!"

Antrenorul Ceahlăului, Gigi Mulţescu, s-a declarat satisfăcut de rezultatul obţinut de echipa sa contra celor de la Ceahlăul, 1-1.

"Am câştigat un punct muncit,dar nu ştiu cât de meritat. Astra are jucători mult mai puternici decât noi. Avem un joc bun de pase, dar ne lipseşte forţa de atac necesară. Sunt mulţumit de punctul obţinut", a spus Gigi Mulţescu după Astra - Ceahlăul 1-1.

Preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, se declară mulţumit de remiza înregistrată pe terenul Astrei şi vorbeşte despre gestul lui Liviu Ganea, care a primti cartonaş roşu, după ce şi-a lovit un adversar.

"Sperăm să ne revenim după ce l-am adus pe Gigi Mulţescu la echipă şi în final să reuşim să ne îndeplinim obiectivul. Nu am văzut meciul pentru că am fost ocupat şi am avut şi o superstiţie. Nici meciul de la Galaţi nu l-am văzut şi am reuşit să scoatem un punct, aşa a fost şi acum. Gestul lui Liviu Ganea? Nu am cum să-l comentez avînd în vedere că nu am urmărit jocul, dar probabil că este vorba de o rătăcirea a lui. Sînt sigur că regretă ce a făcut, eu îi apreciez calităţile de fotbalist, cred că ar face faţă chiar şi la Dinamo", a spus Ştefan.


"Ganea şi-a pierdut capul, e un fotbalist talentat şi cred că au fost frustraţi pentru că nu au reuşit să obţină mai mult decît un punct contra noastră", a spus Mulţescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite