FOTBAL: Dan Petrescu: "Gandurile noastre zboara acum la Sevilla"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Dan Petrescu: "Gandurile noastre zboara acum la Sevilla"
FOTBAL: Dan Petrescu: "Gandurile noastre zboara acum la Sevilla"

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă, după victoria cu Unirea Alba Iulia, scor 1-0. că formaţia sa a avut un meci greu, pentru că a ratat mult în prima repriză şi a fost cu gândul la meciul de la Sevilla, din Liga Campionilor.

"A fost un meci foarte greu, pentru că veneam după o pauză de două săptămâni, care nu ne-a ajutat. Am făcut multe schimbări în echipă şi ştiam că nu va fi uşor. Le-am spus jucătorilor înainte de meci că Alba Iulia va fi greu de învins. Am ratat foarte multe ocazii în prima repriză, la pauză scorul trebuia să fie 2, 3-0, în timp ce în partea a doua am demonstrat caracter, iar Alba Iulia n-a avut nicio ocazie. Campionatul se câştigă şi cu astfel de jocuri, iar 1-0 este rezultatul meu preferat", a declarat Dan Petrescu sâmbătă, după meciul cu Unirea Alba Iulia.

Tehnicianul l-a lăudat pe mijlocaşul Lucian Marinescu, aflat la primul său gol la Urziceni. "Putea să mai înscrie. Trebuia să demonstreze că este jucător de Liga I şi a demonstrat. Sunt foarte fericit pentru el", a spus antrenorul ialomiţenilor.

Cât priveşte debutul echipei sale în Liga Campionilor, Petrescu a spus: "Este foarte important că am câştigat azi, pentru că gândurile noastre zboară deja la Sevilla. Vom merge să jucăm, iar în echipă vor fi câţiva jucători noi. Avem câţiva fotbalişti indisponibili şi nu cred că vom arăta foarte bine la Sevilla, dar asta nu e o scuză. Liga Campionilor este ceva diferit, iar jucătorii vor fi extenuaţi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite