Galatasaray îl vrea înapoi pe Culio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul argentinian s-ar putea întoarce în luna ianuarie la Istanbul, la doar câteva luni după ce a fost împrumutat la Orduspor. Antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim, a fost impresionat de evoluţia lui Emmanuel Culio în acest debut de sezon.

Parcursul peste aşteptări al nou-promovatei Orduspor, locul cinci după şase etape, se datorează în cea mai mare parte lui Bogdan Stancu şi lui Culio, jucători împrumutaţi de la Galatasaray în această vară. Dacă fostul stelist este golgheterul micuţei formaţii din nordul Turciei, mijlocaşul argentinian s-a dovedit indispensabil la mijlocul terenului.

Mai mult, Culio a marcat şi el în ultima etapă (2-1 cu Eskisehirspor), sporind regretele celor de la Galatasaray. „Dacă ştiam că va pleca Arda Turan, nu mai renunţam la Culio", ar fi spus tehnicianul grupării Cim Bom, Fatih Terim. Astfel, la ordinele „Împăratului", başkanii de la Istanbul au pornit negocierile cu Orduspor pentru a-l recupera cât mai repede pe sud-american, eventual chiar în următoarea perioadă de transferuri, din luna ianuarie.

Negocierile sunt îngreunate însă de termenii contractuali: Culio este împrumutat până la finalul sezonului, Orduspor având şi o opţiune de cumpărare definitivă în schimbul a 1,5 milioane de euro. La Galata, după plecarea lui Arda Turan la Atletico Madrid, pe banda stângă a liniei de mijloc a fost folosit spaniolul Riera, care nu a dat însă satisfacţie deplină. Acesta este şi motivul pentru care Fatih Terim l-a ochit pe Culio.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite