Galata a făcut 0-0 cu Karabukspor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce miercuri a fost eliminată din Cupă, Galatasaray a remizat azi acasă cu echipa lui Cernat, Karabukspor, 0-0, rămînînd fără victorie în ultimele trei meciuri. Stancu a fost titular la Galata, fiind înlocuit în minutul 72 cu Pino, iar Cernat  a jucat 55 de minute la oaspeţi.

Suporterii Galatei au fluturat batiste albe înaintea şi în timpul partidei, ca semn de protest după rezultatele negative ale echipei în ultima perioadă. Ultima dată cînd echipa lui Hagi s-a impus a fost pe 19 februarie, cu Bucaspor, 1-0.

Arbitrul a trecut uşor cu vederea căderile în careu ale lui Kazim şi Baros, la care gazdele au cerut penalty. Galata este pe locul 11 în Turcia, cu 32 de puncte. Următorul meci este pe 14 martie, în deplasare, la Ankaragucu, potrivit gsp.

Galatasaray: Zapata, Lucas Neill,, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Balta, Lorik Cana, Emmanuel Culio, Yekta Kurtuluş,Kazım Kazım, Milan Baros, Bogdan Stancu

Karabükspor: Tomic, Şenol, Hakan Özmert, Deumi, Seric, Coelho, Cernat, Muhammet Özdin, Hakan Söyler, Ragued, İlhan Parlak

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite