Galata şi-a revenit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galata şi-a revenit!
Galata şi-a revenit!

Veşti proaste pentru „câini“! Învinşi în derby-ul cu Fener, turcii şi-au refăcut moralul după o victorie obţinută, acasă, cu Sivasspor. Vedetele Kewell şi Nonda au punctat pentru un succes confortabil care menţine Galatasaray în coasta liderului Fenerbahce.

Elevii lui Frank Rijkaard au efectuat, ieri, cu Sivasspor, încălzirea înaintea returului cu Dinamo de joi. „Adevărul” vă prezintă ce au făcut adversarele echipelor româneşti angrenate în cupele europene în weekend-ul care a trecut.

Adversari Unirea

Stuttgart - Cu Marica titular după eşecul din Cupă cu Greuter Furth (0-1), echipa lui Markus Babbel a scos o remiză albă, pe teren propriu, cu Bayern Munchen.

Sevilla - Negredo şi Luis Fabiano au semnat golurile victoriei pentru andaluzi la Deportivo Xerez (2-0). Sevilla rămâne pe trei în Spania cu 19 puncte.

Rangers – A condus în partida cu Dundee United, însă meciul a fost întrerupt din cauza ploii.

Adversari Steaua

Twente - Elevii lui McClaren menţin parcursul impecabil în Eredivisie, fiind la a şaptea victorie consecutivă. De data aceasta victime au fost cei de la Roda, pe al căror teren Twente s-a impus cu 2-1. Ruiz şi Stoch au marcat pentru oaspeţi. Twente rămâne lider în Olanda.

Şerif Tiraspol - Campionii Moldovei au obţinut a şasea victorie din ultimele şase meciuri, în deplasare cu Iskra-Stal. Singura reuşită a meciului a fost semnată de Erokhin, golgheterul echipei alături de Kuciuk, cu şapte reuşite.

Fenerbahce – A jucat după închiderea ediţiei la Kayserispor.

Adversari Dinamo

Sturm Graz - Austriecii s-au impus lejer, 4-0, în faţa celor de la Karnten. Au marcat Jantscher de două ori, Holzl şi Beichler.
Galatasaray - Sivasspor nu a avut prea multe şanse pe „Ali Sami Yen”, deşi Galata a evoluat pe un stadion mai mult gol, fanii fiind încă supăraţi pentru înfrângerea cu Fenerbahce. Panathinaikos - A jucat după închiderea ediţiei cu
Panionios.

Adversari CFR Cluj

Sparta Praga - Din nou egal şi al cincilea 1-1 al sezonului pentru cehi în meciul de pe teren propriu cu Banik Ostrava. Sparta a adunat opt egaluri şi cinci victorii din 13 meciuri.

PSV Eindhoven - Roş-albii s-au impus la limită pe „Philips Arena” în faţa lui Vitesse Arnhem, scor 1-0. Unicul marcator al partidei a fost maghiarul Dzsudzsak.

FC Copenhaga - A jucat după închiderea ediţiei la Esbjerg.

Adversari Timişoara

Dinamo Zagreb - Cu Florin Cernat titular, Hajduk Split s-a impus cu scorul de 2-1 în derby-ul cu Dinamo. Deşi a pierdut, formaţia din Zagreb rămâne pe primul loc în Croaţia cu 29 de puncte, la două lungimi de locul doi, Sibenik.

Anderlecht - După remiza albă din turul cu Timişoara, belgienii au reuşit trei victorii cu 2-0, două în campionat şi una în Cupă. În ultima etapă, acasă cu Lokeren, cele două goluri au fost marcate de Lukaku şi Suarez, iar Anderlecht a urcat pe doi, la un punct de FC Bruges.

Ajax - Elevii lui Martin Jol au zdrobit Feyenoord în derby-ul etapei cu un neverosimil 5-1, pe „Amsterdam Arena”. Oaspeţii au evoluat din minutul 43 cu un om mai puţin şi au încheiat meciul în nouă jucători! Pentru Ajax au marcat De Zeeuw de două ori, Emanuelson, Van der Wiel şi Suarez. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite