Gabi Tamaş şi-a trimis adversarul la chirurgul plastician

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prelungirile meciului Norwich - West Bromwich, scor 0-1, Tamaş i-a aplicat un cot în figură lui James Vaughan.

Atacantul lui Norwich City, James Vaughan, a avut nevoie de intervenţia unui chirurg plastician, duminică, după ce la meciul cu West Bromwich Albion a fost lovit la o fază de joc cu cotul în buză de românul Gabriel Tamaş. "James s-a dus să îl vadă un chirurg plastician. A avut o astfel de problemă la buză încât aceasta nu putea fi cusută pur şi simplu, trebuia să îl vadă un specialist", a declarat antrenorul formaţiei Norwich City, Paul Lambert, care a precizat că la faza respectivă, din minutele de prelungire, ar fi trebuit să se acorde penalty pentru echipa sa.

Tehnicianul echipei West Bromwich, Roy Hodgson, l-a apărat pe Tamaş, spunând că lovitura acestuia nu a fost intenţionată. "În momentul în care Vaughan s-a întors, Tamaş l-a lovit cu cotul, dar sunt sută la sută convins că a fost un gest neintenţionat", a spus Hodgson.

West Bromwich Albion, cu fundaşul Gabriel Tamaş integralist, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Norwich City, într-un meci din etapa a IV-a a campionatului englez. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Odemwingie, în minutul 3.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite