Gabi Tamaş a fost propus la Lazio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Radu ar putea fi coleg cu fundaşul lui West Bromwich. Impresarul Victor Becali a discutat cu directorul sportiv Tare despre varianta unui transfer al stoperului român.

După Cristi Săpunaru şi Ciprian Tătăruşanu, încă un internaţional român a ajuns pe lista celor de la Lazio. Agenţia Sportmediaset a anunţat în această seară că preşedintelui Claudio Lotito şi directorului sportiv Igli Tare le va fi propus Gabriel Tamaş.

"Fundaşul central al lui West Bromwich Albion ar putea reintra pe lista stoperilor care s-ar plia pe profilul căutat de echipa romană", precizează sursa citată. Internaţionalul român s-ar putea reîntîlni pe "Olimpico" cu fostul său coleg de la Dinamo, Ştefan Radu, care tocmai a aceeptat să-şi prelungească angajamentul cu biancocelestii pînă în 2016, conform gsp.

Tamaş are 27 de ani şi joacă din ianuarie 2010 la echipa din Premier League, fiind cotat de transfermarkt.de la 4 milioane de euro. De trei ori mai ieftin decît preţul cerut de Porto pentru transferul lui Săpunaru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite