Gabi Balint nu s-a mai înţeles cu moldovenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabi Balint
Gabi Balint

Gabi Balint (48 de ani) a încheiat conturile cu naţionala Moldovei.

Contractul tehnicianului român cu Federaţia de peste Prut expirase la începutul lui decembrie, dar cele două părţi au mai purtat o rundă de negocieri. Până la urmă, Balint a refuzat oferta de prelungire a înţelegerii şi s-a întors în ţară.

„M-am despărţit de naţionala Moldovei, a fost o perioadă frumoasă, cei de acolo ar fi vrut să mai rămân, dar e mai bine să încep un nou proiect. Îmi pare rău că n-am reuşit mai mult, le mulţumesc celor care m-au susţinut în toată această perioadă", a spus fostul câştigător al Cupei Campionilor Europeni.

Balint, care a mai avut oferte în această toamnă de la cluburi din Liga I, a fost contactat deja de câteva echipe din campionatul nostru, dar tehnicianul mai are propuneri şi din Turcia, şi din Rusia. „Sunt deschis oricărei oferte. Nu exclud nicio variantă, iau în calcul şi o revenire în Liga I", a declarat Gabi, care a antrenat ultima dată în Liga I pe Poli Timişoara. 

9 puncte a obţinut Balint cu Moldova în preliminariile CE 2012 într-o grupă cu Olanda, Suedia, Ungaria, Finlanda şi San Marino.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite