Van Gaal: "Lahm, Muller şi Schweinsteiger rămân la Bayern"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vedetele naţionalei Germaniei de la turneul din Africa de Sud, Lahm, Schweini şi supriza plăcută a Mondialului, Thomas Muller nu se despart de formaţia bavareză. Declaraţia îi aparţine lui Louis van Gaal, cel care se plânge că nu îi poate avea la dispoziţie înainte de începutul lui August.

"Multi dintre jucătorii mei au primit oferte. Dar ei au răspuns aşa: Bayern joacă bine, câstigă trofee şi are un antrenor bun. Rămânem aici", a spus Van Gaal.

Cei mai curtaţi jucători ai formaţiei bavareze sunt: Philipp Lahm, Bastian Schweinsteger si Thomas Muller.
Olandezul Van Gaal nici nu îşi doreşte foarte mulţi jucători noi la echipă. Cea mai importantă revenire este cea a mijlocaşului Toni Kroos, una dintre revelaţiile campionatului trecut. Kroos (20 de ani) a jucat în ediţia 2009-2010 pentru Bayer Leverkusen, dar şi la Cupa Mondială din Africa de Sud.

image

Van Gaal are şi o problemă: foarte mulţi dintre jucătorii săi revin la pregătire tărziu, cu mai puţin de trei săptămâni înaintea startului de campionat. Lahm, Muller, Robben, Schweinsteiger, Kroos, Butt, Demichelis, Klose şi Gomez sunt încă în vacanţă. "Debutul sezonului va fi greu pentru noi, dar poate jucatorii mă vor surprinde plăcut", a mai spus Van Gaal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite