GALERIE FOTO Nebunie pe străzile din Alcorcon după eliminarea Realului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Puțini români au asistat la sărbătoarea care a avut loc pe străzile localității, imediat după încheierea partidei istorice cu Real Madrid din şaisprezecimile Cupei Regelui Spaniei.

Imediat după ce arbitrul andaluz Fernandez Borbalan a fluierat, marţi seară, finalul partidei Real Madrid – UD Alcorcon (scor 1-0) în Alcorcon s-a declanşat isteria. Copii, tineri sau persoane în vârstă au ieşit pe stradă pentru a sărbători cea mai importantă performanţă din istoria echipei. După ce în partida tur a câştigat cu 4-0, UD Alcorcon, care evoluează în liga a III-a spaniolă, a eliminat formaţia de sute de milioane de euro a Realului.
Pentru Real Madrid, această eliminare în faţa unei echipe de amatori este considerată una din cele mai ruşinoase din istorie.
"Românii nu prea ies în timpul săptămânii. Vin obosiţii de la muncă şi nu mai au chef de ieşit”, ne-a explicat românca Maria Sandulovici, de 31 de ani, originară din Băile Herculane. ”Am ţinut cu Real Madrid şi speram să se califice”, a mai declarat tânăra, angajată ca ospătar în barul unui suporter înfocat al echipei Alcorcon. ”Țin cu Realul pentru că acolo a jucat Hagi și pentru că-mi place foarte mult Raul Gonzalez. Este ca o dragoste platonică pentru mine”.
În ciuda faptului că în Alcorcon sunt aproximativ 3.500 de români, puţini conaţionali de-ai noştri au ieşit pe stradă.
Șofer de meserie, românul Andrei Ivanov (44 de ani), originar din Constanţa, s-a bucurat pentru succesul echipei locale. ”Sunt suporter al Barcelonei. Evident că am ținut cu Alcorcon. Meciul tur nu l-am văzut pentru că eram plecat într-o delegație. Când am auzit scorul nu-mi venea să cred. În seara asta au jucat din nou foarte bine, chiar dacă au pierdut”, a declarat unul dintre puținii români prezenţi la petrecere.


Vezi GALERIE FOTO şi VIDEO pe adevarul.es

Real Madrid nu a reuşit să şteargă ruşinea acelui neverosimil 0-4 încasat pe terenul lui Alocorcon şi a fost eliminată din Cupa Regelui Spaniei. Madrilenii nu s-au descurcat deloc în faţa echipei din liga a treia şi au câştigat doar cu 1-0 aseară, pe stadionul Santiago Bernabeu, printr-un gol marcat de Rafael van der Vaart, în minutul 81!

Citeşte şi:

Alcorcon în sărbătoare, după eliminarea Realului

Rezultatele înregistrate ieri în 16-imile Cupei Spaniei:

Real Madrid - ALCORCON 1-0 (în tur 0-4)

Tererife - CELTA VIGO 0-1 (1-2)

DEPORTIVO LA CORUNA - Real Murcia 0-0 (1-0)

MALAGA - Real Zaragoza 0-0 (1-1)

OSASUNA - Xerez 1-0 (2-1)

FC SEVILLA - Atletico Ciudad 5-1 (4-2)

ATLETICO MADRID - Marbella 6-0 (2-0)

VALENCIA - Alcoyano 2-2 (1-0)

VILLARREAL - Puertollano 1-0 (1-1)

Echipele scrise cu majuscule s-au calificat în optimile competiţiei.

În 16-imile Cupei se vor mai disputa meciurile: Sporting Gijon-Recreativo Huelva, Barcelona-Cultural Leonesa, Espanyol-Getafe, Athletic Bilbao-Rayo Vallecano, Racing Santander-Salamanca, Real Mallorca-Real Valladolid, Almeria-Hercules.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite