Furia roşie: Ramos şi Pique s-au certat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramos (nr. 15) şi Pique (nr. 3) vor trebui să conducă Spania spre un nou titlu european
Ramos (nr. 15) şi Pique (nr. 3) vor trebui să conducă Spania spre un nou titlu european

Campionatul European bate la uşă, însă jucătorii lui Del Bosque îşi reglează conturile în cantonament pentru ceea ce s-a întâmplat în sezonul recent încheiat din La Liga.

Duelul pentru supremaţie dintre Real Madrid şi Barcelona a fost atât de aspru încât jucătorii celor două echipe nu reuşesc să treacă peste ceea ce a fost în ultima stagiune. Spre disperarea selecţionerului Vicente Del Bosque, internaţionalii săi, proveniţi de la granzii Spaniei, nu numai că n-au uitat de clinciurile care au existat de-a lungul sezonului, dar au început să regleze conturile chiar în cantonament.

Pique şi Ramos, „duşmanii" din apărare

Cea mai mare problemă cu care se confruntă Del Bosque e legată de doi dintre fundaşii săi, Sergio Ramos şi Gerard Pique. Tensiunile dintre cei doi apărători au luat o amploare atât de mare încât selecţionerul n-a mai putut nega evidenţa.

„Dacă Ramos şi Pique nu pot fi prieteni, atunci trebuie să fie colegi. E important să-şi facă datoria pe teren", a declarat tehnicianul iberic pentru radio ONA FM. „Vorbim despre doi tineri care nu se înţeleg. Totuşi, eu îi cunosc foarte bine pe amândoi. Şi Ramos, dar şi Pique sunt băieţi buni, iar asta e cel mai important. Sunt convins că vor juca bine împreună, aşa cum au făcut-o şi în trecut pentru prima reprezentativă", a încheiat Del Bosque.

Război cu tentă separatistă

Nu e de mirare că Pique şi Ramos s-au luat la ceartă şi la echipa naţională. Cei doi au fost „capul răutăţilor" la mai multe derby-uri dintre Barcelona şi Real Madrid.  Dacă Sergio Ramos are la activ mai multe eliminări în „El Clasico", în schimb, Gerard Pique şi-a pus lumea în cap atunci când a făcut mai multe afirmaţii cu tentă separatistă.

Potrivit celor de la „Marca", după o partidă Real Madrid - Barcelona (1-1), disputată în aprilie 2011, stoperul catalanilor ar fi urlat la ieşirea de pe teren: „Spaniolilor, deja am câştigat liga voastră spaniolă! Acum, o să câştigăm şi Cupa Regelui vostru". „Să vedem dacă o să fii la fel de curajos şi când o să vii la lot", i-ar fi transmis lui Pique câţiva dintre internaţionalii Realului, iar Sergio Ramos pare că n-a uitat acest episod.

"Ar fi cazul ca Ramos şi Pique să-şi lase divergenţele în afara terenului şi să-şi vadă de joc.''
Vicente Del Bosque selecţioner Spania

12 jucători au Real Madrid (5) şi Barcelona (7) în lotul Spaniei pentru Euro 2012.

Nu s-au văzut pe teren contra Coreei

Cei doi scandalagii din lotul Spaniei au fost ţinuţi separaţi în amicalul cu Coreea de Sud, câştigat cu 4-1 de iberici. Dacă Sergio Ramos a fost integralist, în schimb, Gerard Pique nu s-a aflat nici măcar pe bancă. Motivul? Vicente Del Bosque n-a folosit niciun fotbalist al Barcei, echipă care a jucat finala Cupei Spaniei vinerea trecută. Amicalul cu asiaticii l-a scos în evidenţă pe Alvaro Negredo, marcatorul ultimului gol al meciului. Atacantul Sevillei (14 reuşite în ultimul campionat) se va bate cu Torres şi Llorente pentru un loc în primul „11".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite