FOTBAL: Sorin Frunză s-a accidentat uşor la antrenamentul oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Sorin Frunză s-a accidentat uşor la antrenamentul oficial
FOTBAL: Sorin Frunză s-a accidentat uşor la antrenamentul oficial

Elevii lui Dan Petrescu au efectuat, aseară, antrenamentul oficial pe stadionul Sanchez Pizjuan, şedinţa de pregătire fiind urmărită din tribune de către selecţionerul Răzvan Lucescu. Sorin Frunză a ieşit de pe gazon după câteva minute, fiind accidentat uşor.

Mijlocaşul Sorin Frunză i-a dat emoţii antrenorul Dan Petrescu. Fotbalistul a părăsit mai repede antrenamentul din cauza unei intrări mai dure a unui coechipier. Accidentarea s-a dovedit însă a fi uşoară, astfel că fotbalistul poate juca în meciul de diseară.În tribune au fost prezenţi la antrenament şi cei doi fraţi ai atacantului Antonio Semedo care au venit din Portugalia pentru a vedea meciul.Le meciul de diseară vor asista 150 de fani veniţi din ţară, dar vor fi prezenţi în tribune şi în jur de 200 de români care trăiesc în Spania. Cel mai ieftin bilet la meci este de 35 de euro, iar cel mai scump costă 120 de euro.

Teren nisipos pe „Sanchez Pizjuan”
Echipa ialomiţeană a fost cazată în partea veche a oraşului, în apropierea stadionului lui Betis, rivala de moarte a echipei FC Sevilla. Dacă ieri, după sosire, ialomiţenii nu au ieşit din hotel, aztăzi este programată o plimabare prin oraş.
Oraşul Sevilla a fost lovit de o lungă perioadă de secetă, astfel că zilele trecute a căzut prima ploaie după aproape patru luni. În consecinţă gazonul arenei Ramon Sanchez Pizjuan este destul de nisipos. Ialomiţenii au noroc de faptul că temperatura aerului în timpul zilei a scăzut până în jurul a 30 de grade Ceslius, după luni întregi de caniculă în care temepraturile au depăşit uneori pragul de 40 de grade.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite