Frigul îl ţine pe Mircea Lucescu acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În special din cauza vremii, medicii au amânat cu câteva zile întoarcerea antrenorului român la conducerea echipei Şahtior. Deşi ar fi vrut să revină în Ucraina cât mai repede, Lucescu se va reîntâlni cu jucătorii săi abia peste o săptămână, direct în cantonamentul din Antalya.

Recuperat după accidentul de maşină suferit la începutul anului, „Il Luce" arde de nerăbdare să-şi reia locul pe banca „minerilor", însă va trebui să-şi prelungească şederea în România. Motivul principal este legat de vremea extrem de friguroasă care a pus stăpânire inclusiv pe Ucraina. Cum lotul lui Şahtior se va întoarce mâine la Doneţk din cantonamentul din Spania, Lucescu a fost sfătuit de medici să nu forţeze inutil, temperaturile joase putându-i afecta starea de sănătate.

De asemenea, cu scopul de a evita călătoriile repetate cu avionul, antrenorul român nu va merge nici la Split la finalul săptămânii pentru amicalul cu croaţii de la Hajduk. În schimb, „Il Luce" e aşteptat săptămâna viitoare direct în Antalya, acolo unde Şahtior va efectua ultimul stagiu de pregătire al iernii, unul dintre amicale fiind contra Rapidului lui Răzvan Lucescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite