Freddie Ljungberg a schimbat faţa celor de la Shimizu S-Pulse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Freddie Ljungberg (dreapta)
Freddie Ljungberg (dreapta)

Shimizu S-Pulse va arbitra lupta pentru titlu în Japonia. Echipa aflată pe locul şapte în campionat va juca acasă atât cu Reysol (locul 1, 65 de puncte), cât şi cu Gamba Osaka (locul doi, 63 de puncte).

Totuşi, Freddie Ljungberg şi-ar fi dorit ca echipa pentru care joacă acum să fie cea care se bate la câştigarea campionatului. „Nu vreau decât să câştig trofee. Am venit la jumătatea sezonului, iar antrenorul Afshin Ghotbi mi-a spus că vrea să facă o echipă pentru viitor. În aceste condiţii, sper ca anul viitor să ne luptăm pentru câştigarea campionatului", a spus Ljungberg. Oricum, de când fostul star al lui Arsenal s-a transferat la Shimizu S-Pulse (în luna septembrie) echipa a pierdut un singur meci. Asta le dă încredere şefilor că anul următor va fi şi mai bun.

„Au fost echipe din Europa, America, Asia şi Orientul Mijlociu care s-au interesat de mine, dar am ales să vin la Shimizu deoarece mi-a plăcut proiectul prezentat de Afshin. Mi-a povestit ce vrea să facă şi cum vrea vsă joace, şi m-a convins. În plus, îmi plac oamenii de aici. Japonezii sunt drăguţi şi umili, iar acest lucru m-a încântat. Pur si simplu mă simt bine în mijlocul lor", a mai afirmat suedezul care a ajuns la 34 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite