Franţa invincibilă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Benzema şi compania au ajuns la 11 meciuri consecutive fără eşec, după ce au remizat, miercuri seară, scor 1-1, cu Chile. Blanc a comparat întâlnirea cu România (6 septembrie) cu cea împotriva Albaniei (2 septembrie), spunând că în ambele dispute se va pune accent pe latura fizică.

În timp ce naţionala lui Victor Piţurcă se chinuia în compania amatorilor de la San Marino, francezii zburdau pe teren, acasă, într-un alt amical cu Chile. Meciul s-a terminat 1-1, însă gazdele şi-au trecut în cont o sumedenie de ocazii. În plus, trupa pregătită de Laurent Blanc a ajuns la un număr de 11 meciuri în care nu a cunoscut înfrângerea. Având în vedere prestaţia echipei, presa franceză i-a lăudat pe „cocoşi", chiar dacă meciul s-a încheiat cu un rezultat de egalitate. „Franţa nu a fost răsplătită. Ar fi trebuit să câştige", a scris cotidianul „L"Equipe".

Marvin Martin, pariul lui Blanc

Miercuri seară, Blanc a descoperit un jucător care ar putea fi trimis în teren, din primul minut, în partida cu România. Numele lui? Marvin Martin. Mijlocaşul de 23 de ani joacă la Sochaux şi a bifat abia a patra prezenţă în naţionala „cocoşului galic", pentru care a marcat deja de două ori. „Simte foarte bine acest joc. Este un fotbalist tehnic care poate crea situaţii bune pentru echipă. Pur şi simplu, îl iubesc", a afirmat selecţionerul Franţei după întâlnirea cu Chile în care Martin a evoluat timp de 80 de minute.

Se aşteaptă la un meci fizic cu România

Dacă până de curând România era considerată o formaţie tehnică, acum situaţia s-a schimbat. Iar acest lucru este spus şi de Blanc, care a făcut o comparaţie între Albania şi trupa lui Piţurcă! „În «dubla» din septembrie, vor fi dueluri mai mult fizice. Partidele de la Tirana şi Bucureşti nu vor semăna cu amicalul cu Chile, care a fost o formaţie tehnică", a declarat selecţionerul Franţei.

Franţa 1

Lloris - Sagna (Revere 82), Kaboul, Abidal, Clicy - Nasri (Cabaye 69), M'Vila, Martin (Matuidi 78) - Malouda (Menez 69), Benzema (Gameiro 68), Remy.
Selecţioner: Laurent Blanc

Chile 1

Bravo - Contreras (Jara 89), Ponce, Vidal - Isla, Carmona (Estrada 84), Medel (Seymour 46), Beau'ur (Orellana 80) - Valdivia, Jimenez (Sanchez 46) - Rubio (Cordova 69).
Selecţioner: Claudio Borghi

Goluri: Remy 20 / Cordova 76
Stadion „Stade de la Mosson" (Montpellier): 30.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite