Franţa a rupt-o de tot cu Domenech. Fostul selecţioner, dat afară şi din comitetul tehnic!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner al Franţei Raymond Domenech a fost concediat şi din comitetul tehnic al Federaţiei Franceze de Fotbal, ca efect al fiasco-ului de la Cupa Mondială.

Federaţia l-a notificat în scris joi pe Domenech vizavi de decizia luată, a anunţat azi postul TV France-3. Acesta era angajat în cadrul comitetului tehnic al FFF din 1993 şi câştiga lunar 10.000 de euro de pe urma acestui post.

France 3 a mai adus la cunoştinţă că Raymond Domenech, al cărui contract cu naţionala Franţei a expirat în iulie, după Cupa Mondială din Africa de Sud, a fost concediat din această ultimă funcţie ocupată în cadrul federaţiei datorită unei „grave erori”, împărţită în trei: felul în care a gestionat excluderea din lot a lui Nicolas Anelka, revolta ce a rezultat din acest motiv în timpul unei şedinţe de antrenament şi refuzul său de a da mâna cu selecţionerul Africii de Sud, Carlos Alberto Parreira, după ultimul meci al grupei, pierdut de Franţa cu 1-2.

Media franceză a precizat că Domenech ar putea cere daune, pe care desigur federaţia nu vrea să le achite, cazul urmând a se rezolva în această situaţie în instanţă. Ziarele au scris după CM că tehnicianul de 58 de ani ar putea primi compensaţii în valoare de două milioane de euro.

Cu toate astea, preşedintele forului de la Paris, Fernand Duchaussoy a declarat că s-a întâlnit cu Domenech şi că cel mai probabil totul se va rezolva cu un gentlemen's agreement în cel mult o lună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite