Franţa a fost îngenuncheată de Argentina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversarele echipei naţionale a României din grupa a VII-a preliminară pentru Campionatul Mondial din 2010 au disputat şi ele meciuri amicale miercuri. Selecţionata Serbiei a pierdut partida

Adversarele echipei naţionale a României din grupa a VII-a preliminară pentru Campionatul Mondial din 2010 au disputat şi ele meciuri amicale miercuri.

Selecţionata Serbiei a pierdut partida cu Ucraina, scor 0-1, unicul gol fiind marcat, printr-o „salvă de tun” de la 25 m, de Nazarenko, în minutul 16. Meciul a contat pentru finala unui turneu care s-a disputat în Cipru.

Austria a înregistrat o nouă înfrângere pe teren propriu. În cinci minute, suedezii au reuşit la Graz două goluri, prin Elm (58) şi Kallstrom (63 ­- penalty), şi au stabilit scorul finalul.

Cel mai dificil meci l-a avut Franţa, care a înfruntat naţionala pregătită de celebrul Diego Armando Maradona, Argentina.

Gutirrez (40) şi Messi (83) au semnat victoria contra „cocoşilor galici”, chiar pe terenul lor, la Marsseille. „Nu vă faceţi griji. Important e meciul cu Lituania. Ar fi fost inutilă o victorie cu Argentina, dacă pierdem în Lituania, pe 28 martie”, a declarat Thierry Henry.

Lituania a avut cel mai uşor adversar. Jucătorii baltici au jucat, în Portugalia, contra Andorrei, pe care a învins-o cu 3-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite