Franck Ribery, 1.800 de euro partida de sex! Vezi VIDEO cu prostituata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prostituata minoră care a întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi fotbalişti celebrii din naţionala Franţei, a declarat că a primit de la Ribery 1.800 de euro pentru o noapte de sex

Este originară din Maroc şi o cheamă Zahia Dehar. De la ea a plecat scandalul de origine sexuală în care este implicat francezul Franck Ribery. Prostituata a spus că este şocată de faptul că trei jucători din naţionala Franţei sunt pasibili cu închisoarea de până la trei ani din cauza ei. Cei trei "crai" sunt Franck Ribery de la Bayern Munchen, Sidney Govou de la Lyon şi atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema. Zahia a declarat că a luat 1.800 de euro pentru o noapte cu cei trei. "I-am iubit pe toţi. M-au tratat cu respect şi ar trebui lăsaţi în pace", a declarat prostituata.


Ribery a recunoscut că a fost în acea noapte cu fata, dar nu ştia că ea avea doar 17 ani. În Franţa, vârsta legală pentru a lucra ca prostituată este 18 ani. Marocanca a spus poliţiei că Ribery (27 de ani) i-a plătit un bilet de avion Paris-Munchen la clasa I şi o cameră la un hotel de lux din oraşul german pentru o noapte pasională, în aprilie 2009. Karim Benzema (22 de ani) a făcut sex cu ea în 2008, pe când fata avea 16 ani. Sidney Govou a fost mai norocos, el a avut-o în pat pe tânără în luna martie a acestui an, ea împlinind între timp 18 ani. "E adevărat că m-am culcat cu ei dar nu am fost sinceră cu vârsta mea. Am spus că sunt mai mare", a mai spus Zahia. De asemenea şi atacantul lui Olimpique Marseille,  Hatem Ben Arfa (23 de ani) are legătură cu acest caz.


Scandalul aruncă naţionala "cocoşului galic" în haos chiar înainte de începerea Campionatului Mondial din Africa de Sud.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite