„Fotbalul din Liga 1 este un circ, se fac blaturi, arbitrii sunt cumpăraţi!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei dintre foştii jucători ai CFR-ului atacă dur Liga 1, pe care o cataloghează ca un „show de păpuşi”, în care „arbitrii sunt cumpăraţi şi nu şti dacă ai fost mai bun ca adversarul sau ai câştigat din alte motive”.

„Arbitrii sunt cumpăraţi. Chiar dacă învingi, nu trebuie să te bucuri. Nu vei şti nicioadată dacă ai fost mai bun decât adversarul sau ai câştigat din alte motive. Sunt prea multe decizii dubioase şi unele situaţii chiar amuzante, astfel că nu poţi băga mâna în foc că rezultatul a fost corect. Sunt cluburi care încearcă să fie cinstite, dar la cluburile mari se discută de cazuri de mită şi corupţie”, a spus Yssouf Kone în ziarul norvegian Afterposten.

„Eşti doar o marionetă acolo, într-un show de păpuşi" a spus şi Lars Hirschfeld, actualul portar al lui Valerenga, care se judeca la FIFA cu CFR Cluj din cauza unei datorii a clubului faţă de el.

„Nu am vrut să fie judecat cazul meu în sistemul legal din Romania. Corupţia vine din toate direcţiile - ligă, arbitrii, celelalte echipe şi chiar şi propria echipă! Te afecteaza mental, vrei să fii fotbalist, nu politician sau actor” a continuat goalkeeperul în acelaşi ziar în care a atacat şi Yssouf Kone pe clujeni.

Ziarul Afterposten mai scrie în cadrul articolului că i-a contactat în mai multe rânduri pe oficialii de la CFR Cluj, care au refuzat însă să comenteze acuzaţiile.

Dorsin le recomandă jucătorilor din Norvegia să nu meargă la CFR sau la orice alt club din România. „Nu semnaţi cu CFR! Reprezentanţii clubului îţi fac tot felul de promisiuni, dar nu le respectă. Este destul de ciudat, acest lucru se întâmplă la un club care joacă în Liga Campionilor”, a spus Mikael Dorsin.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite