Fotbalistul spaniol Miki Roque a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spaniolul Miki Roque, fost jucător la Liverpool şi Betis Sevilla, a murit la vârsta de 23 de ani, după ce  a pierdut lupta cu cancerul, informează AFP.

Fundaşul a evoluat între 2005 şi 2009 la Liverpool, dar a jucat o singură dată la echipa de seniori, în decembrie 2006, cu Galatasaray în Liga Campionilor.

El a fost apoi transferat la Betis, fiind diagnosticat cu cancer în martie 2011.

În martie 2011, cu lacrimi în ochi, Miki Roque declara: "Pot să spun doar că pentru mine sezonul s-a încheiat şi că trebuie să fiu operat cât mai curînd. Medicii au fost foarte optimişti, pentru că tumoarea e de gradul I-II, nu a avansat foarte mult. Din nefericire, sezonul s-a încheiat pentru mine".

Primele semne că ceva nu e în regulă cu el au apărut în februarie 2011. Medicii au descoperit că era vorba despre o tumoare la nivelul pelvisului şi că necesita o intervenţie chirurgicală cît mai urgent. În mai 2011, Roque a fost supus unei operaţii, medicii se declarau mulţumiţi de felul în care a decurs intervenţia.

Din păcate, presa spaniolă a anunțat, aseară, că fotbalistul a pierdut lupta cu boala. Miki ar fi împlinit 24 de ani pe 8 iulie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite