„Fotbalistul român e indisciplinat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe cai mari la Xerez, echipă cu care se bate pentru promovarea în prima ligă din Spania, Esteban Vigo nu a uitat de experienţele trăite în România. “Am fost în România de trei ori. În

Pe cai mari la Xerez, echipă cu care se bate pentru promovarea în prima ligă din Spania, Esteban Vigo nu a uitat de experienţele trăite în România. “Am fost în România de trei ori. În primele două rânduri, am fost secund al lui Alexanco la Universitatea Craiova şi la FC Naţional.

La Craiova locuiam într-un palat care i-a aparţinut lui Ceauşescu, dar era atât de frig, iar seara nu ieşeam la cină. Am slăbit 12 kilograme!”, a declarat Vigo pentru cotidianul spaniol “AS”.

Fostul jucător al Barcelonei s-a declarat nemulţumit de ce a văzut în România. “După perioadele petrecute la Craiova şi Naţional am fost principal la Dinamo. Fotbalistul român este foarte bun din punct de vedere tehnic şi individual, însă din punct de vedere colectiv şi în ceea ce priveşte disciplina tactică este un dezastru. Acolo e de lucru”, a afirmat Vigo.

Experienţe ratate

Vigo a antrenat pe Dinamo din decembrie 2005 până în februarie 2006, numai în perioada de pauză competiţională, fiind înlocuit cu puţin timp înainte de începerea returului. La Naţional, Vigo a fost secundul lui Jose Ramon Alexanco, în perioada noiembrie 1998 - martie 1999.

Alexanco şi Vigo au mai antrenat în România pe Universitatea Craiova, în ultimele 14 etape ale ediţiei de campionat 1997-1998, formaţie cu care au disputat finala Cupei României, pierdută, cu scorul de 0-1, în faţa Rapidului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite